خبرهایی از اجرای تئاتر بهاره رهنما و نقد و بررسی مستندی درباره خون های الوده

0
(0)


Едновременно със старта на продажбата на билети за спектакъла „Реквием за една монахиня“ на режисьора Мохсен Алимохамади беше представен и плакатът на този спектакъл.

Според Исна, позовавайки се на медийния мениджър на проекта, едновременно с началото на продажбата на билети за спектакъла „Реквием за една монахиня“, написан от Албер Камю, преведен от Киаса Назеран и режисиран от Мохсен Алимохамади, плакатът на това шоу беше разкрит с дизайн на Джавад Есмаили.
Самира Салими, Мохсен Алимохамади, Баран Сотудех, Фаршад Кокбиан, Яхя Глансаи, Мехди Фирташ и Арман Харкан са актьорите в това шоу, което ще бъде домакин на публиката от 12 Бахман до 4 март в 20:45 в Tamashakhane Ahura.

Синопсисът на това шоу гласи: „Нанси, слугинята на семейство Стивънс, уби шестмесечното им дете, беше обявена присъдата на смъртния съд и усилията на адвоката на Нанси, който е чичо на семейство Стивънс , продължавайте да я оправдавате…”
Сред другите актьори в това шоу са Manijeh Sohbai (селекция на музика), Samira Salimi (дизайнер), Vahid Shirzad (гримьор), Setia Delshad (гримьор), Siavash Kianirad (дизайнер на светлина), Samira Salimi и Mohsen Alimohammadi (сценограф и дрехи), Berdia Siraj (ефектор и звуков дизайнер),
Арман Кархана (дизайнер на тийзъри), Джавад Есмаили (дизайнер на плакати), Марджан Азадех (асистент-режисьор), Негар Амири (рекламен и медиен мениджър), Амир Махди Мирзаей (сценичен мениджър), Ханиех Джафари (музикален играч), Сейеда Пунех Хосейни, Реза Кошки, Парса Хакбин Джахорми (асистенти на сцената) и Арман Харкана (фотограф).
Тези, които искат да гледат това шоу, могат да отидат на уебсайта на Tiwal, за да купят билети.

Новини от театралното представление Bahareh Rahnama и преглед на документален филм за заразена кръв

Ревю на “Силно сърце”

Сесията за прожекция, рецензия и преглед на документалния филм „Qovi Del“ ще се проведе във Farhangsara Media с присъствието на продуцентския персонал на филма и група социални активисти.

Прожекцията, рецензията и рецензионната сесия на документалния филм „Quaydil“ ще се проведе във Farhangsara Media с присъствието на продуцентския персонал на този филм.

На тази среща Али Фарахани Садр, режисьорът на този филм, присъства и говори за производствения процес на този филм. Също така, Ахмед Кавидел, социален активист и обект на този документален филм, заедно с Мохамад Махди Фатуречи, медиен експерт и председател на борда на директорите на Обществото за насърчаване на културата на социална отговорност, ще бъдат гости на тази програма . Осман Абаси е и секретар на тази среща.

Документалният филм “Qovi Del” е трудна работа за случая с навлизането на заразена кръв в страната и анализира този съдебен случай. Ахмед Кавидел, един от ищците по това дело, е основният обект на този документален филм и неговият разказвач.

Този филм беше показан за първи път на 17-ия кинофестивал Хекат и спечелвайки 4 важни награди от този фестивал успя да привлече вниманието на публиката и критиците. Този 80-минутен филм спечели наградата за най-добър режисьор, наградата на публиката за най-добър филм, специалната статуетка на Шахид Авини и специалната награда на секретаря на фестивала.

Според този доклад сесията за прожекция и преглед на документалния филм „Qowi Del“ в специалния формат на програмата „Филмово интервю“ на Farhangsara Media ще се проведе в сряда, 11 февруари от 17:00 ч. в зала Younes Shekarkhah на Farhangsara Media . Нейни гости ще бъдат група активни членове на Дружеството за насърчаване културата на социалната отговорност.

#Журито на студентската секция на 13-ия Международен фестивал на анимацията в Техеран ще оцени творбите на тази секция в сряда, 11 Бахман.

Според Генералния отдел за връзки с обществеността и международни въпроси на Центъра има 23 филма в студентската секция на 13-ия Международен фестивал на анимацията в Техеран и съдиите на тази секция са Бахрам Азими, Рамтин Шахбази и Аминреза Лотфализаде.

Бахрам Азими има магистърска степен по анимация. Той е университетски преподавател, карикатурист, сценарист, режисьор и дизайнер на анимационни персонажи, а от 2002 г. насам е жури на над 200 национални и международни фестивала и има 105 национални и международни награди за анимация, карикатура и живопис.

Азими има 2-ра степен по изкуство от Министерството на културата и ислямското ръководство. Сред най-известните му творби са “рекламни анимации за трафик” (Sia Sakti и Dawood Khater), анимации “Mr. Safety” (Hassan Zahireh Hassan), 3D анимации “Baba Barki”, късометражна анимация “Masoleh”, късометражна анимация “Baba”. , късометражната анимация “Шестата жица” и режисьор на пълнометражната анимация “Техеран 1500”.

Рамтин Шахбази също има специализирана докторска степен по философия на изкуството и е член на факултета на университета Сура, изследовател на интердисциплинарни изследвания в изкуството. Той е автор на трудове като „Културна семиотика на историята на иранската литература и театър“ и преводач на книгите „Пиесата на Арнани“ от Виктор Юго и „Кинематично въртене: цифровото кино и неговите десет основни проблема“ от Андре Годро и Филип Марион.

Другите записи на Шахбази включват журиране на анимационен фестивал в Техеран, театър Фаджр, късометражен филм в Техеран и др.

Освен това Аминреза Лотфализаде е един от културните активисти на Културния фронт на ислямската революция. В архивите му той е специален асистент и генерален директор на Организацията за ислямска пропаганда, писател и лектор, културен заместник на Съюза на ислямските асоциации, заместник на Националната младежка организация Fars, главен изпълнителен директор и правен съветник и член на борда на директорите на Асоциацията на младите писатели, съветникът на главния изпълнителен директор на Kitab Shahr Iran Institute, съветникът на заместника Виждат се правните въпроси на парламента и провинциите на Министерството на културата и ислямското ръководство.

13-ото издание на Фестивала на анимацията в Техеран, подобно на предишните издания, ще се проведе в четирите секции на състезанието, извън състезанието, специално шоу и перспектива от 13 до 17 март 1402 г. под ръководството на Мохамад Реза Карими Сарми в Центъра за Културно-художествено творчество на Център за интелектуално развитие на деца и юноши.

# Пиесата “Шизофрения” от Хамед Рахими Наср, продуцирана от Масуд Вала, ще бъде поставена в кампуса на Shahrazad Theatre.

Спектакълът „Шизофрения“ по сценарий, дизайн и режисура на Хамед Рахими Наср и продуциран от Масуд Вала ще се играе на 10 февруари, вторник, от 21:15 ч. в зала № 1 на Shahrazad Theatre Campus.
Amir Ghafarmanesh, Sina Razani, Caroline Khodadian, Shadi Esfahani, Maria Mashaalhi, Marjan Aghanouri, Aram Nikbein, Kasri Riahi Wafa, Ramtin Soleimani, Ali Kazempour, Dawood Mehrdad, Cambyz Nikamiz, Afshana Bijani, Helen Sargazi, Hamon Hedayati, Amir Pouria Masoud Nia , Фарзанех Шакри, Насим Мохамади, Захра Мохамади, Сетара Агаей, Насрин Немати, Али Карими и Хамед Рахими Наср играят роли в тази творба.
Други фактори за “Шизофрения” включват производствен мениджър: Siavash Abbasi; Ръководител на режисьорската група: Асал Калаки; Режисьорски екип: Мина Туркман, Сахар Табатабай; Композитор и певец: Mehrdad Behzad Aol; Пиано и клавишни: Амин Остад; Електрическа китара: Saeed Mobini; Барабанист: Mehbobeh Behzad Aul, Ziba Behzad Aul, бас китара: Tahir Ali Ramzani; Kamancheh: Mehrpad Zhatekash; Даф и кръг: Мобина Мансури; Продуцентски екип: Реза Сафавиния, Сина Карими Ершад; Асистент продукция: Мина Заргамипур; Художник на костюмите: Мехрназ Абаси; Дизайнер на грима: Шабнам Розбаханех; Дизайнер на светлината: Фаршад Насири; Моушън дизайнер: Каролин Ходадян; Фотограф и дизайнер на съдържание: Mojtaba Hosseini Rad (Moche); Графичен дизайнер: Мехди Рагани; Илюстрация на плаката: Seyyed Mehdi Fatemi Nesab (Sad Mati); Мениджър връзки с обществеността и медиен консултант: Seyyed Mohammad Sadegh Siadat; Реклама: Мохсен Биде; Сценичен мениджър: Киануш Фарамарзинхад; Осветление: Лейла Насирян; Грим водещ: Саид Карбанди, Сетера Ходайи, Рехане Мирзаей посочи.
В резюмето на това предаване се казва: Иска да спи, какво вижда и чува, че е неспокоен и притеснен 48 часа? Трябва да видим това, което той вижда!

#Мокър сън в Техеран

Кампусът на Техеранския театър ще бъде домакин на представлението на „Мокър сън“ от 8-ми Бахман за 12 дни до 20-ти Бахман.

Спектакълът „Мокър сън“, режисиран от Мохамад Ахмади и написан от Мехди Салехиар, ще бъде поставен в зала Остад Рашиди на театралния кампус на Техеран в 18:30 часа, от 8-ми до 20-ти Бахман.

Предаването Wet Dream се занимава с предизвикателствата на родителите с техните деца в семейството и разказва историята на семейство, чийто малък син се опитва да подготви условията си за имиграция поради инцидент. Случва се инцидент, който донася история от миналото на бащата на семейството…
Други изпълнителни фактори на това шоу са:
Актьори: Ali Heydari, Farideh Garmsari, Sima Pour Salari, Pooya Rafiei Nejad Leila Shahi
Сценограф: Мейшам Навириан
Композитор: Мохамад Рашиди
Асистент-режисьор: Елмира Разизаде
Ръководител на продукцията: Мехди Ганбари
Фотограф, видеооператор, производство на тийзър: Амин Сарвари
Сценичен мениджър: Мортеза Бахадур, Сейед Омид Садати, Франк Гафури
Сценография: Навид Мирзаей
Художник на костюмите: Азалия Прастеш
Мениджър връзки с обществеността: Фарзане Делир

#”Muzika Drama Wall” скоро ще бъде на сцената#

Според Isna, позовавайки се на връзките с обществеността на проекта, шоуто „Музикална драматична стена“, написано, проектирано и режисирано от Irfan Qohestani и продуцирано от Hamed Moghadam, скоро ще бъде поставено във Farhang Hall в Техеран.

В резюмето на историята на това предаване се посочва: „В град Париж са възникнали ожесточени конфликти и две групи са във война. Микаел и Сара живеят в един от кварталите на Париж в края на задънена уличка, превърнала се в център на конфликт. В една от нощите, когато имаше ожесточен конфликт, неизвестен беше прострелян и почина на същата уличка. В същото време момиче на име Хина влиза в къщата, за да се скрие. Сара и Микаел решават да се поставят на мястото на този непознат човек и Хана, които са в беда…”

Захра Асади, Кавех Таваколи, Сара Сиби, Джалал Саееди, Джалал Тебризи, Мохамад Мехди Гарави, Мортеза Резаи, Яшар Хамсе, Саид Кабади, Малика Нуш Белабад, Неда Тахери, Марзиех Ебрахими, Перния Фазликхани, Фатеме Карими, Амир Хосеин Джафари, Махшид Сарми , Негин Хариси, Рехам Карми и Ирфан Кохестани играят роли в шоуто “Музикална драматична стена”.

Други актьори в този спектакъл са съветник на режисьора: Мехди Фарджами и Вахида Кохестани, асистент-режисьор: Джалал Саееди, планьор: Шокофех Солеймани, сценограф: Омид Нур Моради, композитор: Ирфан Кохестани, електрическа китара: Амир Мирзаей, виолончело: Сам Войдан Хош Електрическа китара: Amir Naqdi, цигулка и глас: Nagar Zahedi, пиано: Morteza Rezaei, барабанист: Mohsen Rabiei, тромпет: Ali Mohammad Kishori, дизайнер на движенията: Alireza Tajik, дизайнер на костюми: Marzieh Ebrahimi, дизайнер, грим: Noshin Rabiei , дизайнер на плакати и брошура: Pegah Guderzi, дизайнер на осветление: Mohammad Hossein Babaei, сценичен мениджър: Amir Hossein Jafari, сценичен секретар: Zahra Parsaei, фотограф: Aida Payam, Reza Yazdanpour, редактор: Erfan Yousefi, Reham Karmi и Alireza Hiran, звук: Илия Ахангар и Дастиар Втори режисьор: Мохсен Рабией.

Допълнителни новини за “Wall Drum Music” ще бъдат обявени по-късно.

Спектакълът “Midan Yaqut” с домакин Iran Theatre Boutique ще остане на сцената до 27 февруари.

Ayub Aghakhani и Bahare Rahnama са актьори в това шоу и е режисирано от Bahare Rahnama.

Бахарех Ранама обясни за това предаване: „Площад Якут“ е социален документален филм, който се занимава с думите на жената в червено на площад Фердоуси, която държала очите си на мъж в продължение на години на площад Фердоуси, и сега, след години, това човек не се е върнал при нея. Разказано е изпълнението на живо на носталгични и романтични песни от петдесетте години на Иран.

Новини от театралното представление Bahareh Rahnama и преглед на документален филм за заразена кръв

В пиесата Yaqut Bahare на маите, Rahnama, наред с писането, което е извършил със Сохраб Хосейни, отговаря и за режисирането и продуцирането на произведението.

Други актьори са: Мохамад Пура, Салим Наджафи, Сохейла Мофиди и други актьори от това шоу са продуцирани от Бахаре Рахнама и благодарение на Франк Педарам, певец: Алиреза Шафаей, музика: Араз Ахмади, музикант: Махор Па Пахан, дизайнер на грим. : Садаф Хашемиан, дизайнер на осветлението: Хамид Салами, анимационен дизайнер: Мохамад Пура, дизайнер на костюми: Мариам Еслами, художник на костюми: Най На Джания, сценограф: Мохамад Пура, графичен дизайнер: Салим Наджафи, фотограф: Амир Мобараки, Кимиа Дин Паджо, консултант Медии: Джафар Пакзад, Изпълнителен директор на проекта: Мортеза Барзгарзадеган, Ръководители на продукцията: Илия Даргахи, Саид Ардешири, Асистент-режисьор: Мариам Джамали, Кимиа Дин Педжо, Асистент по костюми: Негар Раиси, Секретар на сцената: Елназ Тахами, Арт директор на проекта: Сепиде Тахари , Режисьор Сцена: Ашкан Шахи, Подготовка: Арам Ширангиз посочи.

#Спектакълът “Реквием за една монахиня”, режисиран от Мохсен Алимохамади, ще бъде поставен на 12-ти Бахман в Тамашакхане Ахура.#

Пиесата „Реквием за една монахиня“ по сценарий на Алберкамо и режисьор Мохсен Алимохамади ще бъде поставена на 12 февруари от 20:45 ч. в театър „Ахура“.

„Landless than wind“, „Nizam Abad“, „Elegy for a Clown“, „One Thousand and One Too“ и „Mourning Jame“ са сред пиесите, в които Алимохамади е участвал като актьор.

Сега ще постави пиесата “Реквием за една монахиня” с превод на Киаса Назеран като първи опит като режисьор.
Актьорите и екипът на това шоу ще бъдат представени скоро.

край на съобщението



منبع

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)