سهم ۷۰ درصدی تعاون در اشتغال دریایی/ صنعت حمل و نقل دریایی در مرحله هشدار

0
(0)

سهم ۷۰ درصدی تعاون در اشتغال دریایی/ صنعت حمل و نقل دریایی در مرحله هشدارخبرگزاری فارس: سهم ۷۰ درصدی تعاون در اشتغال دریایی/ صنعت حمل و نقل دریایی در مرحله هشدار

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های حمل و نقل دریایی بار و مسافر کشور از سهم 70 درصدی بخش تعاون از اشتغال دریایی خبر داد و گفت: افزایش قیمت سوخت بر فعالیت شاغلان تعاونی‌های حمل و نقل دریایی بار و مسافر و امرار معاش فعالان تأثیر گذاشت.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق تعاون ایران، احمد هاشمی مدیرعامل اتحادیه تعاونی های حمل و نقل دریایی بار و مسافرکشور، با بیان اینکه در حمل و نقل دریایی خلیج فارس و دریای عمان حدود 4هزار و 300 فروند لنج باری وجود دارد که در نوع خود بی نظیر است، عمده‌ترین چالش این حوزه را در شرایط کنونی نرخ بالای قیمت سوخت و فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل دریایی سنتی عنوان کرد و گفت: افزایش قیمت حامل های انرژی توان حرکت و رقابت را از بخش حمل و نقل دریایی گرفته است.

به گفته وی در حال حاضر قیمت سوخت ناوگان دریایی بر اساس نرخ فوب خلیج فارس است و این رقم با توجه به نوساناتی نظیر رشد قیمت نفت، دلار و موارد دیگر تغییر کرده و در حال حاضر به رقم 23 هزار ریال رسیده است.

هاشمی با اشاره به تاثیرات افزایش قیمت سوخت بر روند فعالیت شاغلان این حوزه افزود: افزایش قیمت سوخت به دلیل عدم توان تامین، به مرور موجب خروج افراد شاغل در این حوزه و رشد فعالیت های کاذب و بعضا غیرقانونی خواهد شد، چراکه اکثر فعالان این بخش معمولاً فقط از طریق حرفه دریانوردی امرار معاش می کنند. همچنین قدیمی و کهنه بودن شناورها بر مصرف سوخت تاثیر مستقیم داشته و عملا شرایط سختی را برای شاغلان این حوزه ایجاد کرده است.

این تعاونگر با تشریح چالش ها به بیان راهکار و پیشنهاد نیز پرداخت و یادآور شد: تعیین قیمت فوب خلیج فارس برای سوخت، این صنعت را با مشکلات بسیاری مواجه ساخته است، اما در صورت حمایت دولت و در نظر گرفتن تخفیف در نرخ قیمت سوخت شناورهای مذکورمی توان از به بن بست رسیدن این صنعت جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: راهکار جلوگیری از بحران در این بخش ابتدا کاهش قیمت سوخت این شناورها سپس همزمان با نوسازی شناورهای فرسوده موجود و جایگزینی آنها با شناورهای جدید و دارای استاندارد طی یک برنامه 5 ساله می توان بصورت پلکانی و ظرف مدت 5 سال نسبت به آزادسازی قیمت سوخت اقدام کرد.

انتهای پیام/ب

لینک اصلی خبر

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)