سوخت فسیلی عامل مرگ بیش از یک میلیون نفر در جهان در ۲۰۱۷

0
(0)



نتایج یک بررسی نشان داده است که در سال ۲۰۱۷ میلادی بیش از یک میلیون نفر در جهان به نوعی، قربانی احتراق سوخت های فسیلی شده اند.

به گزارش ایسنا، در این بررسی مشخص شد: احتراق سوخت های فسیلی نه تنها برای محیط زیست خسارت بار است بلکه سلامت بشر را نیز تحت قرار داده که این پیامد می تواند بسیار گسترده باشد.

نتایج یک مطالعه جدید که ترکیبی از مدل های انتقال شیمیایی با داده های مربوط به انتشار آلاینده ها و ذرات ریز بوده، تخمین زده است که بیش از یک میلیون مرگ در سراسر جهان در سال ۲۰۱۷ رخ داده که با حذف سوخت های فسیلی قابل پیشگیری بوده است.

این مرگ و میرها ناشی از بیماری هایی مانند سکته مغزی، سرطان ریه و عفونت های تنفسی بوده که می تواند به انباشت ذرات ریز کمتر از ۲.۵ میکرون در جو نسبت داده شود.

از آنجا که بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از ذرات ریز کمتر از ۲.۵ میکرون در چین و هند گزارش شده، حذف کامل احتراق زغال سنگ و نفت و گاز طبیعی در این دو کشور می تواند تقریبا ۲۰ درصد از بار جهانی بیماری ناشی از این ذرات را کاهش دهد.

چنین نتایجی به ما یادآوری می کند که اگر از سوخت های فسیلی نه تنها برای حفظ محیط زیست بلکه برای سلامت خودمان دور شویم، به چه منافعی دست پیدا خواهیم کرد. حتی درصورتیکه اثرات زیست محیطی سوخت های فسیلی را نیز کاملا نادیده بگیریم، باز هم فواید حذف این سوخت ها برای سلامت انسان بسیار چشمگیر است.

به گزارش ایسنا به نقل از ساینس الرت، آلودگی ناشی از ذرات ریز کمتر از ۲.۵ میکرون مهمترین عامل خطرساز محیطی برای سلامت انسان است. این ذرات می تواند از گرمایش خانه، اجاق های آشپزی، طوفان های گرد و غبار، آتش سوزی، زباله ها و حمل و نقل بین المللی ناشی شود اما بخش قابل توجهی از آن به دلیل سوزاندن سوخت های فسیلی است.

انتهای پیام



منبع

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)