تجلیل از تصمیم ترکیه برای قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از دیدار و گفتگو با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در حاشیه اجلاس سران بانجول اسلامی با وی دیدار و گفتگو کرد.
مذاکرات وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه بر روند توسعه منطقه به ویژه تحولات غزه و همچنین تبادل نظر در مورد آخرین تلاش ها و تحرکات برای توسعه و گسترش روابط دوجانبه تهران انجام شد. و آنکارا به ویژه در مورد نتایج سفر آیت الله رئیسی به آنکارا.
امیر عبداللهیان در این نشست ضمن قدردانی از تصمیم اخیر دولت ترکیه برای قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشور با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، لزوم نقش آفرینی بیشتر و فعالتر کشورهای اسلامی به ویژه ایران و ترکیه در حمایت از موضوع فلسطین را یادآور شد.
وزیر امور خارجه کشورمان در بخشی دیگر از این دیدار به تشریح مواضع کشورمان در روند عملیات مقتدرانه عهد صادقانه در چارچوب حمایت قانونی نیروهای مسلح ایران و مجازات رژیم صهیونیستی پرداخت. .
امیر عبداللهیان در خصوص دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در آنکارا تاکید کرد: ارزیابی ما از مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه و توافقات انجام شده و اقدامات پیگیری مثبت است، اما باید نتایج کامل توافقات حاصل شود. تحقق یابد.
وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین در خصوص لزوم پیگیری مستمر هماهنگی های سفر ابراهیم رئیسی به ترکیه نقطه مشترک مشترکی داشتند و بر لزوم فعالیت بیشتر کمیته های مشترک دو کشور در زمینه های مختلف تاکید کردند. .
هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه نیز با ابراز خرسندی از این دیدار، سفر موفق ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان به ترکیه را مهم ارزیابی و از نتایج آن ابراز خرسندی کرد.
هاکان فیدان توسعه روابط با ایران در همه زمینه ها را یکی از اولویت های مهم ترکیه دانست و از تقویت همکاری های دو کشور در مجامع منطقه ای و بین المللی استقبال کرد.
وزیر امور خارجه ترکیه با تشریح رویکرد و مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه ای به ویژه وضعیت فلسطین به عنوان مهم ترین مشکل جهان اسلام، بر موضع همتای ایرانی خود مبنی بر لزوم نقش آفرینی فعال و پویاتر کشورهای اسلامی تاکید کرد. به ویژه ترکیه و ایران در سازمان همکاری اسلامی.
دو وزیر همچنین درباره وضعیت فلسطین و راههای پایان جنگ و جنایات بیمعنای رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری گفتوگو کردند.
انتهای پیام
