اسماعیلی: مشروطه نشانه مترقی اندیشه شهید بهشتی است

0
(0)

به گزارش ایسنا، محمدمهدی اسماعیلی در نخستین همایش بین المللی شهدای تروریست انقلاب اسلامی، تربیت نیروی انسانی برای انقلاب را اولین ویژگی شهید بهشتی و دومین اقدام مهم وی ایجاد یک حزب سیاسی منسجم علیرغم درون سازمانی دانست. اختلافات در روزهای اول پس از انقلاب در ذهن شهید بهشتی، حزب تلاش برای کسب قدرت نیست، بلکه تلاشی هماهنگ برای تربیت نیروی انسانی و ایجاد حق است.

وی افزود: تربیت عوامل استثنایی برای انقلاب اسلامی محصول کار مدبرانه ای است که شهید بهشتی سال ها قبل از انقلاب آغاز کرد. آیت الله بهشتی نیروهای انقلاب را متحد کرد و به تشکیل حزب اکتفا نکرد. تلاش او کسب قدرت نبود بلکه مدیریت دین بود.

اسماعیلی با بیان اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی بالاترین نشانه ترقی اندیشه شهید بهشتی است، ادامه داد: شهید بهشتی حزب جمهوری اسلامی را ایجاد نکرد تا با همفکرانش قدرت را در دست بگیرد، بلکه کاری را انجام داد تا یک سیستم مترقی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در زمان پیروزی انقلاب دانشگاهیان ما 150 هزار نفر بودند و باسوادی جامعه 54 درصد بود. بسیاری از زنان به دلیل شرایط دوران پهلوی وارد سیستم آموزشی نشدند، اما در حال حاضر نزدیک به چهار میلیون دانش آموز فعال داریم و جزو کشورهای برتر توسعه انسانی هستیم و بی سوادی تقریباً ریشه کن شده است.

وی گفت: باید از شهید بهشتی که عالم به تمام معنا بود الگو بگیریم. حضور در غرب به او عمق و وسعت دید می داد و از پیشرفت های غرب تعجب نمی کرد.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)