مسترکلاس موسیقی «حمید بهروزینیا» در امریکا
به گزارش ایسنا، حمید بهروزی نیا (آهنگساز و نوازنده تار و تار) گفت: هم اکنون در حال آماده سازی و برنامه ریزی مستر کلاسی هستیم که آبان ماه در لس آنجلس و اورنج کانتی برگزار می شود.
این نوازنده همچنین گفت: کارگاه های تار و سه تار و شناخت سازهای ایرانی برای نوازندگان و علاقه مندان به موسیقی از مبتدی تا پیشرفته و برای تمامی گروه های سنی است.
وی افزود: همچنین این مستر کلاس ها با توجه به ضعف های هر هنرجو از نظر تکنیک و مهارت های موسیقی، ریتم و نت خوانی و بداهه نوازی بر روی سازهای مختلف برگزار می شود.
این آهنگساز در پایان گفت: طی چند سال گذشته در تور کنسرت های خود در آمریکا، کانادا و اروپا با طرفداران، نوازندگان و هنرجویان موسیقی ایرانی زیادی آشنا شدم و همیشه درخواست برگزاری کارگاه آموزشی وجود داشت، اما به دلیل محدودیت زمانی تور کنسرت چیز زیادی نداریم، به تعویق افتاد. در نتیجه این کارگاه های آموزشی به زودی در لس آنجلس و اورنج کانتی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام