لزوم همکاری صدا و سیما در رونق عناصر صنایع دستی/ دست‌یابی به صادرات یک‌میلیاردی نیازمند همت ملی است

0
(0)

لزوم همکاری صدا و سیما در رونق عناصر صنایع دستی/ دست‌یابی به صادرات یک‌میلیاردی نیازمند همت ملی استخبرگزاری فارس: لزوم همکاری صدا و سیما در رونق عناصر صنایع دستی/ دست‌یابی به صادرات یک‌میلیاردی نیازمند همت ملی است

معاون صنایع‌دستی گفت: صداوسیما می‌تواند با استفاده از صنایع‌دستی در دکوراسیون برنامه‌ها و طراحی لباس مجری‌ها و بازیگران، استفاده از این عناصر هویتی را رونق ببخشد.

به‌گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، بهمن نامورمطلق معاون صنایع‌دستی، صبح امروز یکشنبه با حضور در برنامه زنده تلویزیونی «صبح به‌خیر ایران» گفت: «صنایع‌دستی کشورمان نسبت به گذشته اوضاع خوبی دارد، امروز در حوزه پوشاک، فضای زندگی و سایر بخش‌ها به فضاسازی و استفاده از المان‌ها توجه بیشتری می‌شود و در مجموع می‌توان گفت که نسل جدید بیش از چند نسل گذشته طرفدار صنایع‌دستی و هنرهای سنتی است.»

نامور مطلق با اشاره به اینکه صداوسیما می‌تواند با استفاده از صنایع‌دستی در دکوراسیون برنامه‌ها و طراحی لباس مجری‌ها و بازیگران، استفاده از این عناصر هویتی را رونق ببخشد، افزود: «در آستانه عید نوروز هستیم و به خانواده‌ها پیشنهاد می‌کنیم که پس از خانه‌تکانی‌های خود، فضای ایرانی و اسلامی را در خانه‌هایشان خلق کنند، باید به هویت و اصالت ایرانی بیش از پیش توجه شود، صنایع‌دستی به عنوان عناصر هویتی می‌تواند در ایجاد اشتغال برای جوانان و درآمدزایی اقشار مختلف جامعه نیز موثر باشد.»

وی تصریح کرد: «در برهه‌ای از زمان در حوزه صنایع‌دستی به تکرار دچار شده بودیم، اما امروز با گسترش دانش صنایع‌دستی و ورود طراحان خوش‌فکر جوان، شاهد خلق آثاری جدید هستیم، خوشبختانه بیشترین فارغ‌التحصیلان صنایع‌دستی دنیا در کشور ما هستند.»

معاون صنایع‌دستی افزود: «در مراسم فجر صنایع‌دستی امسال هم جوان‌ها بیشتر جوایز را به دست آوردند و این موضوع نشان می‌دهد که جوانان کشورمان به سمت هویت و اصالت خود گرایش بسیار زیادی دارند.»

نامور مطلق یادآور شد: «فروش صنایع‌دستی نیازمند گفتمان سازی و فرهنگ‌سازی است که در این مسیر رسانه‌ها به‌ویژه صداوسیما می‌تواند نقش مهم و اساسی داشته باشد، خوشبختانه بعد از دوره مدرنیته که همه تلاش داشتند به سمت همگرایی حرکت کنند، امروز تنوع فرهنگی مورد توجه قرار گرفته است و نمود توجه به تنوع فرهنگی در خانه‌ها، لباس‌ها و فضای شهرها مشخص است، امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.»

وی با تاکید بر اینکه باید از المان‌های سنتی و صنایع‌دستی در فضاسازی رسانه ملی و همچنین فضاهای مرتبط با آموزش و پروروش استفاده شود، اضافه کرد: «فروش صنایع‌دستی در داخل کشور رشد بسیار خوبی داشته است اما جای کار بسیار زیادی تا رسیدن به نقطه مطلوب وجود دارد.»

معاون صنایع‌دستی با اشاره به اینکه صداوسیما می‌تواند با استفاده از صنایع‌دستی در دکوراسیون برنامه‌ها و طراحی لباس مجری‌ها و بازیگران، استفاده از این عناصر هویتی را رونق ببخشد، افزود: «در آستانه عید نوروز هستیم و به خانواده‌ها پیشنهاد می‌کنیم که پس از خانه‌تکانی‌های خود، فضای ایرانی و اسلامی را در خانه‌هایشان خلق کنند، باید به هویت و اصالت ایرانی بیش از پیش توجه شود، صنایع‌دستی به عنوان عناصر هویتی می‌تواند در ایجاد اشتغال برای جوانان و درآمدزایی اقشار مختلف جامعه نیز موثر باشد.»

نامور مطلق همچنین به پیشنهاد رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در مورد طراحی و استفاده از لباس‌هایی با المان‌های صنایع‌دستی برای کارمندان این سازمان اشاره کرد و گفت: «بانوان همیشه حامی و حافظ هویت و پیشگام این حوزه بوده‌اند.»

وی تصریح کرد: «صادرات صنایع‌دستی نسبت به گذشته، پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید رشد سه‌برابری داشته است، این در حالی است که ما توان صادرات یک میلیارد دلاری را نیز داریم که برای تحقق این هدف نیازمند همت ملی و کمک و حمایت دستگاه‌های مختلف هستیم.»

انتهای پیام/

لینک اصلی خبر

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)