فروش کالای لوکس ارزان قیمت در «دیوار» بهانه بود

0
(0)

فروش کالای لوکس ارزان قیمت در «دیوار» بهانه بودخبرگزاری فارس: فروش کالای لوکس ارزان قیمت در «دیوار» بهانه بود

رئیس کلانتری 161، ابوذر گفت: فردی که با درج آگهی دروغین نسبت به فروش کالاهای لوکس ارزان‌قیمت در سایت دیوار از 300 نفر کلاهبرداری کرده بود، در قرار صوری پلیس به دام افتاد.

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سرهنگ اردشیر نادری رئیس کلانتری 161 ابوذر با اعلام خبر فوق، اظهار داشت: فردی با درج آگهی در خصوص کالاهای لوکس با قیمت ارزان در سایت دیوار اقدام به تحریک شهروندان برای خرید کرده و برای کلاهبرداری از آنها افراد را تشویق به واریز مبلغی به عنوان بیعانه می‌کرد.

وی تصریح کرد: این فرد با افتتاح حساب‌های جعلی در بانک و اخذ کارت بانکی شماره این کارت‌ها را برای واریز وجه به مردم معرفی می‌کرد تا هیچ ردپایی از خود باقی نماند.

رئیس کلانتری 161 ابوذر ادامه داد: پس از ثبت شکایت‌های فراوان عوامل کلانتری از طریق اقدامات فنی و قرار صوری در خیابان زمزم متهم را شناسایی و در عملیات تعقیب و گریز دستگیر کردند.

سرهنگ نادری ادامه داد: در بررسی اولیه و اخذ پرینت‌های حساب این شخص جعلی بودن حساب مشخص شد و بررسی‌ها نشان داد که متهم بیش از 300 نفر از هموطنان در سراسر کشور به خصوص در شهرهای اصفهان، شیراز و تهران کلاهبرداری کرده است.

وی با بیان این مطلب که متهم به طور تقریبی از هر مال‌باخته به بهانه اخذ بیعانه 200 تا 300 هزار تومان دریافت کرده به شهروندان توصیه کرد که در خریدها‌ی اینترنتی هوشیاری داشته و بدون اطلاع از هویت فروشنده و واقعی بودن اجناس نسبت به خرید اقدام نکنند.

انتهای پیام/

لینک اصلی خبر

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)