ظریف: طرح ایران برای حل دائمی مناقشه قره باغ تدوین شده است

0
(0)

به گزارش ایسنا ، محمد جواد ظریف ، عصر روز سه شنبه در حاشیه حضور در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران  در مورد موضوع مناقشه قره باغ اظهار کرد : در حال حاضر معاون وزیر خارجه به استان آذربایجان شرقی سفر کرده و از سد خداآفرین بازدید کرده و قرار است در رابطه با همین موضوع به باکو ، مسکو و ایروان نیز سفر کند .

 این دیپلمات عالیرتبه کشورمان ادامه داد : طرح ایران برای حل دائمی مناقشه قره باغ تدوین شده و با تصویب مقامات عالی کشور ، امروز و  فردا مطرح می‌شود و آن را در مسکو و ایروان پیگیری می‌کنیم.

ظریف با تاکید بر اینکه ایران در ارتباط با موضوع قره باغ دپلماسی فعالی را با  تاکید بر حفظ تمامیت ارضی آذربایجان حل و فصل مناقشه از طریق صلح‌آمیز و تغییر ناپذیری مرزهای بین المللی پیگیری می کند افزود : البته یکسری نگرانی‌هایی از بابت حضور تروریست‌های تکفیری در منطقه و  احتمالا تروریست های دیگری  وجود دارد که  ما مواضع خود را در این ارتباط شفاف مطرح کردیم و تاکید داشتیم که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران غیر قابل تحمل است.

این خبر تکمیل می‌شود.



منبع

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)