صادرات نفت میدان کرکوک به ایران هنوز انجام نشده است مسئولان هم توضیح ندادند

0
(0)

صادرات نفت میدان کرکوک به ایران هنوز انجام نشده است مسئولان هم توضیح ندادندخبرگزاری فارس: صادرات نفت میدان کرکوک به ایران هنوز انجام نشده است مسئولان هم توضیح ندادند

در حالی که قرار بود هفته گذشته نخستین محموله صادرات نفت میدان کرکوک عراق به ایران انجام شود، اما هنوز انجام نشده و مسئولان توضیحی هم ارائه نکرده‌اند.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، در حالی که قرار بود هفته گذشته نخستین محموله‌ فروش نفت از میدان کرکوک عراق به ایران آغاز شود، اما هنوز این مسئله اتفاق نیفتاده است و مسئولان درباره دلیل این تأخیر توضیحاتی ارائه نکرده‌اند.

از آنجایی که قرار است این محموله‌های نفتی از میدان نفتی کرکوک به پالایشگاه کرمانشاه توسط کامیون‌ها و تانکرها حمل شود، نیروهای عراقی اقداماتی را برای کنترل امنیت در این منطقه در نزدیک مرز ایران انجام می‌دهند.

رویترز به نقل از 2 مقام آگاه اعلام کرد این اقدامات برای افزایش امنیت منطقه صورت می‌گیرد. این منطقه در فاصله‌ای بین میدان نفتی کرکوک و شهر خانقین در نزدیک مرز ایران قرار دارد. در ماه دسامبر مسئولان نفت عراق اعلام کردند که به دنبال انتقال نفت خام از کرکوک توسط کامیون به پالایشگاهی در کرمانشاه هستند.

لینک اصلی خبر

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)