سود 42 میلیارد دلاری قطر در سال بحران انرژی

0
(0)



به گزارش ایسنا، حمله نظامی روسیه به اوکراین در فوریه 2022 نگرانی مشتریان اروپایی را در مورد اختلال در واردات گاز روسیه از طریق این خط لوله افزایش داد و قیمت ها را به بالاترین سطح رساند. در نتیجه، درآمد خالص قطر انرژی از 97.9 میلیارد ریال در سال 2021 به 154.6 میلیارد ریال در سال 2022 افزایش یافت.

انرژی قطر به عنوان بزرگترین تولید کننده گاز طبیعی مایع (LNG) در جهان از قیمت بالاتر گاز سود برده است. قیمت بالای نفت که در سال 2022 نسبت به سال قبل 40 درصد افزایش داشت، اهمیت بیشتری پیدا کرده است زیرا بیشتر قراردادهای عرضه قطر به قیمت نفت مرتبط است.

طبق گزارش بلومبرگ، قطر انرژی ظرفیت تولید سالانه LNG خود را از 77 میلیون تن فعلی به 126 میلیون تن تا سال 2027 افزایش می دهد، اما فروش از فاز اول پروژه توسعه در سال 2026 آغاز می شود.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)