تسلیم عدم پاسخگویی‌ مسئولین نمی‌شویم/پیگیر مطالبات مردم به ویژه در حوزه واردات هستیم

0
(0)

تسلیم عدم پاسخگویی‌ مسئولین نمی‌شویم/پیگیر مطالبات مردم به ویژه در حوزه واردات هستیمخبرگزاری فارس: تسلیم عدم پاسخگویی‌ مسئولین نمی‌شویم/پیگیر مطالبات مردم به ویژه در حوزه واردات هستیم

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: ما تسلیم عدم پاسخگویی‌ مسئولین نمی‌شویم و این رفتار آن‌ها خللی در عزم و اراده ما ایجاد نمی‌کند.

یاشار دانایی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به دعوت از رئیس اتاق بازرگانی و نایب رئیس وی برای حضور در دانشگاه و پاسخگویی به دانشجویان اظهار داشت: بعد گذشت چند روز از ارسال این نامه‌ها هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردیم.

وی ادامه داد: با توجه به رکود بی‌سابقه حاکم بر فضای تولید و اشتغال که در کنار اخبار ناخوشایندی از واردات اقلام مختلف به گوش می‎‌رسد، از غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی دعوت شد تا با حضور در جمع دانشجویان پاسخگوی سوال‌های آنان باشد اما بعد از گذشته 14 روز از ارسال این دعوت‌نامه پاسخی دریافت نکردیم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی افزود: در نامه‌ای دیگر از پدرام سلطانی نایب‌رئیس اتاق بازرگانی که از سال 1390 تاکنون این مسئولیت را برعهده داشته، دعوت کردیم اما حال که چند روز از ارسال نامه دوم هم می‌گذرد هنوز پاسخی یا حتی تماسی از سوی مسئولین ذیربط دریافت نکردیم.

دانایی افزود: ما تسلیم عدم پاسخگویی‌ مسئولین نمی‌شویم و این رفتار آن‌ها خللی در عزم و اراده ما ایجاد نمی‌کند، ما همچنان پیگیر مطالبات مردم به ویژه در حوزه واردات هستیم و احتمالا گزینه‌های بعدی برای دعوت به دانشگاه، معاونین اتاق بازرگانی یا ریاست سازمان گمرک خواهند بود.

انتهای پیام/

لینک اصلی خبر

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)