برقراری کامل امنیت در ایام الله دهه فجر

0
(0)

برقراری کامل امنیت در ایام الله دهه فجر

معاون اجتماعی ناجا مطرح کرد:

برقراری کامل امنیت در ایام الله دهه فجر

به گزارش گروه انتظامی خبرگزاری برنا، سردار منتظرالمهدی با یادآوری این مطلب که همواره برخی از دشمنان و کج‌اندیشان به دنبال زدن ضربه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: دستورات هوشیاری و مراقبتی، تدابیر و تمهیدات حفاظتی، اطلاعاتی و عملیاتی لازم برای پیشگیری از هرگونه تحرک ضد امنیتی و … صادر شده است.

سخنگوی ناجا خاطر نشان کرد: نسبت به همکاری و هماهنگی با ستاد برگزاری دهه مبارک فجر و سایر سازمان ها، ارتش، سپاه و بسیج برای برگزاری هرچه با شکوه تر مراسم دهه مبارک فجر اقدامات لازم صورت گرفته است.

معاون اجتماعی ناجا تصریح کرد: مسئولیت برگزاری مراسم در نه استان تهران، ایلام، یاسوج، بندرعباس، سنندج، بجنورد، بوشهر، اردبیل و کرج برعهده نیروی انتظامی است که ان شالله به بهترین نحو برگزار خواهد شد.

تجلیل از خانواده معظم شهداء و حضور در گلزار شهدای استان و شهرستان های تابعه در ساعت ۱۴:۰۰ تاریخ ۱۹/۱۱/۹۶ توسط نیروی انتظامی و همچنین ایجاد غرفه های فرهنگی، هنری و ورزشی در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن با همکاری و هماهنگی ستاد دهه مبارک فجر استان از جمله برخی از اقدامات فرهنگی و اجتماعی پلیس در این ایام است که سخنگوی ناجا به آن اشاره کرد.

لینک منبع

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)