انجام یک برنامهریزی خاص برای اردوهای راهیان نور
به گزارش ایسنا، سردار سرلشکر سید قاسم قریشی فرمانده قرارگاه مرکزی سپاه و بسیج طی سخنانی در جلسه این قرارگاه که در اردوگاه شهید باکری خرمشهر برگزار شد، خبر داد و توضیح داد: مقدمات و تمهیدات لازم را برای پذیرایی از زائران نور اسلام از سراسر کشور انجام داد. بابا: اوج حضور کاروان های راهیان نور هر سال در آبان ماه است.
وی ادامه داد: پیرو تمهیدات اندیشیده شده امسال تسهیلاتی برای برگزاری هر چه بهتر اردوهای راهیان نور نسبت به گذشته فراهم شده است. در این راستا می توان به ظرفیت هایی همچون «اسکان زائران» و همچنین «مشارات فرهنگی در اردوها» اشاره کرد.
جانشین رئیس سازمان بسیج مصطفین خاطرنشان کرد: پیش بینی می کنیم 10 میلیون نفر در هر دو اردوی نور و پیشرفت در سراسر کشور حضور داشته باشند و بیشترین تعداد شرکت کنندگان در استان خوزستان خواهد بود.
سردار قریشی در ادامه با اعلام آمادگی برای اسکان خانواده هایی که به مناطق عملیاتی سفر می کنند با خودروهای شخصی آماده است و تمهیدات لازم برای اسکان خانواده ها اندیشیده شده است.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور، سپاه و بسیج نیز از آمادگی برای استقبال از زائران خارجی از اراضی نور خبر داد و افزود: همانند سال های گذشته علاوه بر سفر دانش آموزان خارجی به مناطق عملیاتی حرم مطهر. در دوران دفاع، کشورهای علاقمند دیگر نیز از نقاط مختلف جهان برنامه ریزی شده اند. می توانند از مناطق عملیاتی دفاع مقدس و سرزمین های نور بازدید کنند.
انتهای پیام