ماندگاری هوای ناسالم در شهرهای بزرگ تا سه‌شنبه/ بارش‌های سال جاری فعلاً ۵۷ درصد سال گذشته

0
(0)

ماندگاری هوای ناسالم در شهرهای بزرگ تا سه‌شنبه/ بارش‌های سال جاری فعلاً ۵۷ درصد سال گذشتهخبرگزاری فارس: ماندگاری هوای ناسالم  در شهرهای بزرگ تا سه‌شنبه/ بارش‌های سال جاری فعلاً ۵۷ درصد سال گذشته

با توجه به پایداری جو، سکون نسبی هوا و افزایش غلظت آلاینده‌ها، هوای شهرهای صنعتی و پرجمعیت نظیر تهران، کرج، اراک، اصفهان و تبریز تا روز سه‌شنبه در شرایط ناسالم قرار دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، براساس تحلیل آخرین نقشه‌‌های هواشناسی تا روز سه‌شنبه جوی آرام همراه با افزایش دما در اغلب مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت با افزایش غلط آلاینده‌های جوی مواجه خواهیم بود.

با توجه به پایداری جو، سکون نسبی هوا و افزایش غلظت آلاینده‌ها، هوای شهرهای صنعتی و پرجمعیت نظیر تهران، کرج، اراک، اصفهان و تبریز تا روز سه‌شنبه در شرایط ناسالم پیش‌بینی می شود، از اینرو توصیه می‌شود در این مدت شهروندان‌ و افراد آسیب‌پذیر شامل کودکان، سالمندان و بیماران تنفسی از تردد غیر ضروری در فضای باز خوداری کنند.

روز سه‌شنبه با نفوذ جریانات شمالی کاهش دما در استان‌های ساحلی و بارش پراکنده در شرق خزر، خراسان شمالی و خراسان شمالی رضوی پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا کمی ابری و غبارآلود پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 11 و 3 درجه خواهد بود.

فردا بندرعباس با بیشینه دمای 26 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و همدان با کمینه دمای 9 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

فردا کمینه دمای 19 استان صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی تا روز 13 بهمن‌ماه سال جاری 43.6 میلی‌متر بود؛ میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 74.4 میلی‌متر بوده است، بنابراین بارش سال جاری 58.6 درصد بارش سال گذشته است؛ بیشترین میزان بارش در هفته نوزدهم متعلق به منطقه لاهیجان استان گیلان به میزان 115.7 میلی‌متر بود.

کاربران همچنین می‌توانند جزئیات بیشتر از خبرنامه هفتگی هواشناسی کشاورزی را از اینجا مشاهده کنند.

انتهای پیام/م

لینک اصلی خبر

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)