آتش‌‌سوزی مخزن گازوئیل در یک ساختمان نیمه‌‌ساز

0
(0)

آتش‌‌سوزی مخزن گازوئیل در یک ساختمان نیمه‌‌سازخبرگزاری فارس: آتش‌‌سوزی مخزن گازوئیل در یک ساختمان نیمه‌‌ساز

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران از آتش‌سوزی مخزن گازوئیل در یک ساختمان نیمه‌ساز واقع در خیابان دادمان خبرداد.

جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، اظهارداشت: در ساعت 17:58 دقیقه عصر امروز آتش‌سوزی در یک ساختمان در حال ساخت واقع در شهرک غرب، خیابان دادمان به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و مأموران 4 ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشاهده شد در طبقه منفی 4 یک ساختمان 9 طبقه نیمه ساز مخزن گازوئیلی با ظرفیت 8 هزار لیتر دچار آتش‌سوزی شده است و دود زیادی متساعد می‌شود.

وی افزود: آتش‌نشانان بلافاصله با استفاده از دستگاه‌های اطفای حریق شیمیایی نسبت به خاموش کردن آتش اقدام کردند و این حادثه هیچ مصدومی نداشت.

انتهای پیام/

لینک اصلی خبر

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)