الکل عامل یک سوم مرگ و میر ناشی از جراحت و خشونت در اروپا است

0
(0)



سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داده است که الکل عامل یک سوم مرگ و میر ناشی از جراحات و خشونت در منطقه اروپایی آن سازمان است و تهدیدی جدی برای سلامت عمومی به‌ویژه در تعطیلات که معمولاً مصرف آن افزایش می‌یابد، تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، طبق اطلاعات جدید دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی بر اساس داده‌های سال 2019، نزدیک به 145 هزار مرگ ناشی از جراحات در این منطقه ناشی از الکل است که شامل خودزنی، تصادفات جاده‌ای و سقوط می‌شود.

این سازمان تصریح کرد: هیچ ماده روانگردان دیگری به اندازه الکل باعث آسیب ناخواسته و عمدی نمی شود.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است الکل همچنان یک عامل خطر است، به ویژه برای جوانان.

دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که این منطقه دارای بالاترین میزان مصرف الکل در جهان است و مصرف الکل سالانه باعث حدود 800 هزار مرگ می شود که تقریباً معادل یک مورد از هر 11 مرگ است.

کارینا فریرا بورخس، مشاور منطقه ای سازمان در مورد الکل، مواد مخدر غیرقانونی و سلامت زندانیان، گفت: الکل یک ماده سمی است که قضاوت را مختل می کند، زمان واکنش را کاهش می دهد و رفتارهای پرخطر را تشدید می کند.

وی افزود: بسیاری از آسیب های ناشی از مصرف الکل قابل پیشگیری هستند.

این گزارش ارتباط قوی بین الکل و خشونت را برجسته می کند و اعلام می کند که در سال 2019 بیش از 40 درصد مرگ های ناشی از خشونت بین فردی و بیش از یک سوم مرگ های ناشی از خودآزاری به الکل نسبت داده شده است.

در عین حال، زنان و کودکان به طور نامتناسبی تحت تأثیر قرار می گیرند، به ویژه در موارد خشونت شریک جنسی.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که الکل یک تهدید جدی برای نوجوانان و بزرگسالان جوان است و مصرف زیاد الکل گاه به گاه عامل اصلی صدمات جاده ای، غرق شدن، سقوط و آسیب رساندن به خود در گروه های سنی جوان تر است.

این گزارش خاطرنشان می کند که علیرغم چندین دهه پیشرفت در پیشگیری از جراحات و مرگ و میرها، نابرابری های جدی در سراسر اروپا باقی مانده است.

به گزارش آناتولی، کشورهای اروپای شرقی بالاترین میزان مرگ و میر ناشی از جراحات ناشی از مصرف الکل را دارند، به طوری که در برخی کشورها بیش از نیمی از مرگ و میر ناشی از جراحات ناشی از الکل است، در حالی که این نسبت در بسیاری از کشورهای غربی و جنوبی زیر 20 درصد است.

سازمان جهانی بهداشت همچنین از دولت ها خواسته است تا سیاست های کنترل الکل را تقویت کنند و گفته است که می تواند از ده ها هزار مرگ زودرس در سال جلوگیری کند.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)