«هرچی تو بگی»؛ سمبلی برای شهر اصفهان
فیلم سینمایی «هر چه می گویی» داستان نوجوانان خانواده ای را روایت می کند که تصمیم می گیرند با کمک پدربزرگ خود اختلافات خانوادگی خود را حل کنند اما مانع بزرگ تری پیش روی آنها قرار دارد.
در دیدار رسانه ای فیلم «هرچی تو بیگی» به کارگردانی «مرتضی آتش زمزم» که سه شنبه 26 مهرماه با حضور بازیگران کودک و کارگردان این اثر و با حضور دختران نوجوان خبرنگار برگزار شد. ، در پردیس سینما ساحل. مرتضی آتش زمزم کارگردان فیلم «هرچی تو بیگی» گفت: بخش بزرگی از دغدغه من به تصویر کشیدن ظرفیت اصفهان و تکریم بزرگان بود. با تشکر از آقای رضا بابک و همه افرادی که کمک کردند. در واقع وقتی شروع کردیم به سرعت به جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان نزدیک می شدیم و دو ماه بیشتر وقت نداشتیم و باید گفت که فیلم هرچی تو بیگی در دقایق پایانی آماده شد. جشنواره
وی در خصوص داستان فیلم «هر چه بگویی» گفت: متاسفانه هر روز شاهد اتفاقات ناخوشایندی در اصفهان و کشور هستیم و نسل جدید باید برای حل این مشکل هوشیارتر و مطالبه گر شوند داستان نماد شهر اصفهان است و از طرفی فرزندانی که برای پدرشان ارزشی قائل نیستند فقط به دنبال منافع خود هستند.
این کارگردان افزود: «هرچی تو بیگی» برای نسل آینده است و آیندگان از ما خواهند پرسید که چرا ارزش های خود را به درستی حفظ نکردید؟ هر بار که از زاینده رود می گذرم حالم خوب نیست، بنابراین با احساس مسئولیتی که داشتم باید آن را تمام می کردم.
در این دیدار یکی از خبرنگاران جوان با طرح این سوال که چرا مکان هایی مانند منارجانبان و بستر خشک زاینده رود را برای فیلمبرداری انتخاب کردید، درست است که اینها واقعیت های اصفهان است، اما اگر قرار است پخش شود؟ به مخاطب خارجی و افراد مختلف، تاثیر منفی نخواهد داشت؟
مرتضی آتش زمزم کارگردان فیلم هر چه می گویی در پاسخ به این سوال گفت: 12 سال است که زاینده رود کار می کنم. خشک شدن این رودخانه می تواند یک هفته در یک ماه یا دو ماه در سال اتفاق بیفتد، اما اکنون باید بگویم که متاسفانه از 12 ماه در سال، 11 ماه آن خشک است. بنابراین باید مطالبه گر باشیم و همگنی ایجاد کنیم.
در ادامه رضا بابک پیشکسوت سینما، تئاتر و بازیگر فیلم «هر چه می گویی» گفت: صحبت های آقای زمزم یکی از مشکلات است چرا که میلیون ها موجود زنده در بستر زاینده رود زندگی می کردند. من متخصص اکوسیستم نیستم، اما همیشه نگران محیط زیست سرزمینم بوده ام.
وی ادامه داد: ما باید با خلاقیت هنری تئاتر، سینما، ادبیات، شعر و موسیقی فرهنگ سازی کنیم و مردم و افرادی که مسئول مشکلات زیست محیطی هستند باید بیشتر به این معضلات توجه کنند.
همچنین یکی از خبرنگاران نوجوان دیگر سوال خود را اینگونه بیان کرد: فیلم خیلی خوب بود چون همه ما اصفهانی هستیم و صحبت از شهر و رعایت حقایق تا حدودی جالب است. پیچیدگی خانواده را از منظر کودک چگونه بیان کردید؟ و این فیلم چه تاثیری بر کودکان و نوجوانان می تواند داشته باشد؟
رضا بابک در پاسخ به این سوال اظهار داشت: آثار هنری قطعاً بر مخاطب خود تأثیر می گذارد زیرا حامل فرهنگ است. خیلی خوشحالم که همه بچه ها آنقدر خودآگاه هستند که نمی توانند شوخی کنند. بنابراین نباید کودکان را دست کم گرفت و باید به دنبال مشاغل قوی تری بود زیرا قدرت تحلیل بهتری دارند.
انتهای پیام