Musavi: تعادل بین تورم و رشد اقتصادی گامی برای سرمایه گذاری در تولید است

0
(0)

سید فرید موسوی در مصاحبه ای با ایسنا ، با استناد به نامگذاری امسال سرمایه گذاری برای تولید ، گفت: “رهبر عالی انقلاب بر تمرکز تولید برای هفتمین سال متوالی تأکید کرد ، اما این بار سرمایه گذاری عامل اصلی در رشد تولید بود.” سرمایه گذاری های پایدار و هدفمند نیز منجر به توسعه اقتصادی ، اما همچنین چاه اجتماعی می شود.

وی افزود: “هنگامی که تحریم های اقتصادی وجود دارد ، نرخ ارز و طلا بسیار مردد است و سیاست های پولی محدود کننده از تأمین مالی تولید جلوگیری می شود ، تحقق این هدف با چالش های جدی روبرو است.” ما اغلب به اقدامات عملی نیاز داریم و با دقت سیاست ها را توسعه می دهیم.

عضو کمیته اقتصادی پارلمان تأکید کرد: ایران با 5 ٪ از ذخایر مواد معدنی جهان ، نیروی کار جوان و موقعیت استراتژیک پتانسیل سرمایه گذاری را دارد. اما موانعی مانند بی ثباتی سیاست های اقتصادی ، عدم شفافیت در سیستم مالیاتی ، مشکلات تأمین مالی تولید کنندگان و محدودیت های صادرات باعث شده است که میزان سرمایه گذاری در بخش تولید بسیار پایین تر از ظرفیت واقعی باشد. در کنار این مشکلات ، تورم زیاد و عدم کفایت سرمایه گذاری های تولیدی باعث شده است تا سرمایه به بازارهای غیرمولد مانند ارز ، طلا و گمانه زنی ها منتقل شود. در حالی که سود از سرمایه گذاری در تولید کمتر از بازگشت بازارهای غیرمولد است ، سرمایه گذاری در بخش تولید افزایش نمی یابد.

وی گفت ، با اشاره به نیاز به همگام سازی تورم و افزایش جذابیت سرمایه گذاری تولیدی ، دولت این بار نقش اساسی دارد. سیاست های اقتصادی باید پایدار باشد ، بوروکراسی اضافی ، اصلاح سیستم مالیاتی را از بین ببرد و تأمین اعتبار تولید کنندگان را تسهیل کند. مجلس همچنین باید قوانین مالیاتی را اصلاح کرده و موانع صادرات را برطرف کند. از طرف دیگر ، تقویت بازار سرمایه برای جذب ترانسفورماتورها ضروری است و آن را به بخش تولید هدایت می کند. بسیاری از افراد تمایل به شرکت در پروژه های اقتصادی دارند ، اما به دلیل عدم وجود ابزارهای مناسب یا عدم اعتماد به ساختارهای مالی ، سرمایه خود را به بازارهای غیرمولد می برند.

نماینده ماراگ و آجابیر در پارلمان افزود: “جذب سرمایه خارجی فقط با ورود به ارز به پایان نمی رسد ، اما همچنین می تواند دانش فنی و بهره وری را افزایش دهد.” بنابراین بلند کردن تحریم های اقتصادی یکی از مهمترین اقدامات در این راستا است. در حالی که کشور تحت فشار تحریم های وحشیانه است ، محدود به جذب سرمایه خارجی و توسعه تولید خواهد بود. در عین حال ، نه تنها باید به بلند کردن تحریم ها نگاه کند. همچنین باید مسیرهایی برای کاهش ریسک سرمایه گذاری ، بهبود محیط کسب و کار و افزایش بهره وری وجود داشته باشد.

موسوی گفت که کنترل تورم نباید بهانه ای برای ایجاد مانع در مسیر سرمایه گذاری باشد. سیاست های پولی متضاد ، که تنها به کاهش نقدینگی بازار منجر می شود ، می تواند رکود تولید را تشدید کند. بنابراین ، باید تعادل بین کنترل تورم و رشد سرمایه گذاری وجود داشته باشد. سرمایه گذاری در تولید می تواند منجر به رشد پایدار شود که مربوط به عدالت اقتصادی است. پشتیبانی از صنایع کوچک و متوسط ​​، توسعه زیرساخت های تولیدی در مناطق کم و اشتغال پایدار باید یک اولویت باشد.

سرانجام ، وی گفت که اجرای شعار “سرمایه گذاری برای تولید” مستلزم تعیین جدی همه ستون های کشور است و می گوید: پارلمان ، دولت ، بخش خصوصی و مردم باید در جهت مشترک حرکت کنند. اگر موانع ساختاری برطرف شود ، سیاست های اقتصادی تثبیت می شود و سرمایه گذاری ها هدایت می شوند ، بدون شک اقتصاد ایران می تواند در مسیر رشد پایدار و عادلانه باشد.

پایان پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)