پیشنهاد تامین مالی حذف مناطق خطر اضطراری از صندوق بیمه خسارت فیزیکی
به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی – سخنگوی اقتصادی دولت – چندی پیش درباره تامین مالی مناطق حادثه خیز گفت: تامین مالی مناطق حادثه خیز از سوی وزارت اقتصاد از محل صندوق بیمه پیشنهاد می شود، اما صندوق خسارت فیزیکی هیچ الزام قانونی برای اصلاح نقاط خطرناک برای مناطق حادثه دیده نیست.
وی افزود: پیشنهاد وزارت اقتصاد انتشار 8 هزار میلیارد تومان اوراق برای تامین مالی اصلاح مناطق حادثه خیز است که در سازمان برنامه و بودجه کشور مراحل تصویب را طی می کند. صندوق بیمه خسارت بدنی، صندوق های مشابه و شبکه بیمه کشور با همدلی و همکاری اقدام به خرید اوراق می کنند تا منابع مالی مورد نیاز وزارت راه و شهرسازی برای رفع نقاط حادثه خیز تامین شود.
پیش از این داود منظور – معاون رئیس جمهور – پیش بینی اعتبارات لازم برای تکمیل و بهره برداری از پروژه های اولویت دار و توجه ویژه به مشکلات میدانی در سطح استانی و کشوری از جمله رفع نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی را اعلام کرده بود. یکی از ویژگی های قانون بودجه سال 1403 است.
ادامه مطلب
رفع 540 نقطه مستعد تصادف در سال 1402
تمام نقاط اضطراری تا پایان دولت رفع می شود
همچنین مهرداد بذرپاش – وزیر راه و شهرسازی – به اقدامات انجام شده برای اصلاح و اصلاح نقاط حادثه خیز در دولت مردمی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 725 نقطه حادثه خیز جاده ای اصلاح و اصلاح شد و این امر سال به صورت عمدی انجام شد، بنابراین برای حل جاده تا حد زیادی با نقاط حادثه خیز مشکل داریم که البته 20 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
انتهای پیام