پوشش امدادی مراسم پیاده روی غدیر زنجان توسط 45 تیم هلال احمر

0
(0)



مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: 45 تیم عملیاتی هلال احمر زنجان در حال امدادرسانی و پوشش های بشردوستانه برای راهپیمایی غدیر هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، حکمت الله هاشمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: 45 تیم با بیش از 175 نفر از عوامل هلال احمر روز سه شنبه از سه راهی امیرکبیر زنجان به سمت امامزاده سید ابراهیم (ع) مستقر شدند. ) و شرکت کنندگان در مراسم غدیر نشینان تحت پوشش خدمات امدادی و بشردوستانه، غربالگری سلامت و آموزش قرار می گیرند.

وی خاطرنشان کرد: مرکز هماهنگی عملیات، تیم امداد هوایی، بالگرد و خودروی فرماندهی ارتباطات آماده ارائه خدمات امداد و نجات هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: این تیم های عملیاتی به همراه 9 دستگاه آمبولانس، موتور سواری، پیست موتوری و خودروهای پشتیبانی برای ارائه خدمات امدادی به زائران حضرت علی (علیه السلام) مستقر می شوند.

هاشمی تصریح کرد: از این تعداد تیم عملیاتی، 2 تیم توانمند با بیش از 10 زن امدادگر نیز برای ارائه خدمات امداد و نجات در نظر گرفته شده است.

وی به ارائه خدمات بشردوستانه و امدادی توسط 15 تیم 30 نفره از جوانان اشاره کرد و ادامه داد: تیم هایی متشکل از جوانان دختر و پسر نیز خدمات بشردوستانه لازم را ارائه خواهند کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: آزمایش قند و فشار خون توسط پنج تیم متشکل از 20 داوطلب انجام می شود.

هاشمی افزود: با همکاری پنج مربی آموزش رایگان به عنوان یکی دیگر از خدمات هلال احمر در مسیر موکب غدیر ارائه می شود.

وی یادآور شد: خدمات هلال احمر در مراسم غدیر زنجان از ساعت 16:30 بعدازظهر امروز تا پایان مراسم ارائه می شود.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)