وقتی آنها داستانی را به مخاطب می دهند

0
(0)


مهدی شهاب تالی ، مدیر گفتگوی رادیو ، تأکید کرد که امروز تهدید دشمن نرم افزار است ، چه راه حل های عملی برای مقابله با این تهدیدات نرم افزاری و اینکه چگونه رادیو می تواند از برنامه نویسان برجسته و تأثیرگذار استفاده کند. یکی تهدیدات سخت افزاری و دیگری تهدیدهای نرم افزاری است ، اما مسئله مهم امروز تهدید سخت افزار دشمن نیست ، این یک تهدید مهم دیگر است و این تهدید نرم افزار است.

وی ادامه داد: تهدیدهای نرم افزاری بیشتر در زمینه مشکلات سلامت روان اتفاق می افتد. هدف از تهدید نرم افزار دستکاری افکار عمومی از طریق یک جنگ شناختی ، همراه با تغییر اعتقادات و رویکردهای با هدف کاهش امید ، قطع ارتباط حاکمیت با مردم یا ایجاد تقسیم بین مردم و حاکمیت است.

مدیر شبکه تأکید کرد: “چرا دشمن تمایل به تهدید نظامی و نرم افزاری در سالهای اخیر دارد ، باید به عنوان تقویت و افزایش توانایی ایران در مقابله با تهدیدات و سخت افزار در نظر گرفته شود.” دشمن به این نتیجه رسید که هیچ فرصتی برای رویارویی با ایران وجود ندارد ، با مشاهده قدرت ارتش و امنیت انقلابی و نشان دادن موشک و هواپیماهای بدون سرنشین شهرهای زمین ، دریا و هوا ، به ویژه پس از عمل Sadeg 1 و 2.

شهاب تالی با استناد به آخرین دستاوردهای ایران ، توضیح داد که پیشرفت اخیر ایران در انرژی هسته ای بی اثر نیست. رهبر عالی انقلاب در دیدار اخیر خود با مردم استان آذربایجان شرقی ، به “تهدید نرم افزاری” دشمن اشاره دارد و آن را مهمتر از جنگ سخت افزاری می دانست.

وی همچنین گفت که رهبر عالی انقلاب همچنین در زمینه تهدید نرم افزار برای صاحبان تبلیغات ، صاحبان بیان ، صاحبان قلم ، شرکت های هنری ، افراد مسئول آموزش رسمی و رسانه ها و جوانان ما که مربوط به فضای مجازی هستند. مردم برای نفوذ ، بستن از این طریق. تولید محتوا ؛ “روشنفکران تولید قبل از دشمن این کار را می کنند و این کار را می کنند.” امروز ، این مهمتر از محافظت از سخت افزار است.

به نظر می رسد اولین چیزی که باید در جنگ و تهدیدهای نرم افزار به خاطر داشته باشید ، به هر جنگ نیاز دارد تا به تجهیزات ، امکانات و تجهیزات خاص خود نیاز داشته باشد. وقتی در مورد جنگ و تهدیدهای سنگین صحبت می کنیم ، با سخت افزاری مانند توپ ، تانک ، موشک و هواپیماها سر و کار داریم ، اما جنگ ها و تهدیدات نرم به ابزار و تجهیزات خود ما نیاز دارند که بدون ابزار ، ابزار و تکنیک های لازم نمی توانند برنده شوند.

مهدی شهاب تالی ، مدیر گفتگوی رادیویی

وی بر لحظه دیگری تأکید کرد: لحظه دیگری که باید در خاطر داشته باشید این است که ابزارهای نرم جنگ هر روز تغییر می کنند. هدف از ابزارهای جدید مواردی است که ریشه در اینترنت و فضای مجازی از جمله شبکه های اجتماعی ، هوش مصنوعی و غیره دارد. بنابراین ما نمی توانیم از این فضای متغیر دور بمانیم و سپس ادعا کنیم که می توانیم در جنگ نرم پیروز شویم.

شهاب تالی افزود: اولویت سوم که باید در نظر بگیرید سرعت اخبار و انتقال اطلاعات است. ما باید بتوانیم به سرعت به وقایع و رویدادها پاسخ دهیم. گاهی اوقات واکنش دیرهنگام ما باعث می شود که آنها داستان اول را بسازند و روایت تحریف شده خود را از افکار عمومی ارائه دهند. تا زمانی که داستان اول را داشته باشیم ، به سرعت در انتقال آن مشکل داریم.

در پایان ، وی گفت: “این مجموعه ای است که می توانیم در میدان نبرد نرم استفاده کنیم. هر کجا که توانستیم عاملی باشیم ، موفق تر شدیم. به عنوان مثال ، در برخی جلسات ، ما به خوبی انجام دادیم و رسانه های ما با اقدامات خوب آنها توانستند از عملیات روانی دشمن جلوگیری کنند و داستانهای آنها را نابود کنند.

پایان پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)