وزیر ارتباطات برای حرکت به توسعه همکاری های فن آوری تهران و پکن

0
(0)



وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران ، که به دعوت رسمی همتای چینی خود به پکن سفر می کند ، امروز (سه شنبه ، 9 مه) با وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) ملاقات کرد و در مورد تقویت همکاری های فناوری بین دو کشور صحبت می کند.

در این جلسه ، طرفین بر گسترش همکاری های دو جانبه ، به ویژه در زمینه هوش مصنوعی ، اطلاعات صنعتی ، توسعه زیرساخت های ارتباطی و آموزش منابع انسانی تأکید کردند.

در این جلسه ، هاشمی جمهوری خلق چین را “شریک استراتژیک و متحد” برای جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و بر اهمیت تقویت روابط دو جانبه تأکید کرد و با استناد به جلسه اخیر روسای جمهور دو کشور در کازان روسیه.

وی با اشاره به سند همکاری استراتژیک در ایران ، امیدوار بود که با دیدگاه جدید و هدفمند از این توافق نامه ها ، مسیر اجرای عملیاتی ، به ویژه در زمینه فن آوری های اطلاعات و ارتباطات ، تسریع شود.

تبادل تجربه در زمینه دولت الکترونیکی و خدمات هوشمند و همچنین آموزشی و آموزش همکاری و آموزش منابع انسانی تخصصی سایر موضوعاتی بود که توسط وزیر ارتباطات ایران مطرح شد.

وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین همچنین بر روابط تاریخی و دوستانه بین دو کشور به عنوان یکی از مهمترین شرکای منطقه ای در پکن تأکید کرد و خواستار گسترش همکاری های عملیاتی در زمینه های فناوری شد.

با اشاره به ظرفیت گسترده ایران در زمینه فناوری اطلاعات ، هوش مصنوعی و زیرساخت های ارتباطی ، بر تمایل چین برای تعمیق همکاری های دو جانبه و اجرای مفاد سند همکاری استراتژیک 5 ساله تأکید کرد.
وی گفت: “توسعه همکاری های تکنولوژیکی نه تنها به منافع ملی دو کشور کمک می کند ، بلکه نقش مهمی در ارتقاء تعاملات تکنولوژیکی منطقه ای ایفا خواهد کرد.”

در این جلسه ، که بیش از چهار ساعت به طول انجامید ، وزیر صنعت چین و فناوری اطلاعات هاشمی را برای حضور در اجلاس ارتباطات شانهایی دعوت کردند.

وزیر ارتباطات با دعوت رسمی وزیر صنعت و فناوری اطلاعات برای اجرای سیاست های استراتژیک وزارت ارتباطات در زمینه روابط فناوری با کشورهای دوستانه و در چارچوب برنامه دیپلماسی فناوری ، چین را بازدید می کند.

در طول سفر ، سخنرانی ها در دستور کار بزرگترین دانشگاه چین در زمینه فناوری مدرن (دانشگاه BASG) قرار دارد ، جلسه‌ای با کارمندان ارشد دولت کارمندان دولت چینی ، انجام جلسات تخصصی با شرکت های بزرگ فناوری و بازدید از مراکز تحقیقاتی و تحقیقاتی.

پایان پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)