نیاز به هم افزایی برای کاهش تصادفات جاده ای
محمد گلزاری ، دبیر شورای اطلاعات دولت در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی ، بر لزوم اقدامات جدی برای کاهش حوادث جاده ای ، مشخص کردن اهمیت اطلاعات و هماهنگی مؤثر بین سازمان های دولتی تأکید کرد.
وی با اشاره به سفر اخیر دولت به Husestan و برنامه مشابهی برای سفر به بوشر ، از تلاش مدیران روابط عمومی و هماهنگی در این زمینه قدردانی کرد.
گالزاری همچنین از وزارت بهداشت و دکتر کرمانپور بخاطر مشکلات بعدی در مورد حوادث جاده ای تشکر کرد و گفت: “هر سال ، تصادفات بسیاری از هموطنان را می کشد و مردم را در نوون تلخ می کند.” این یک سؤال ملی است که نیاز به توجه و همکاری همه دستگاه ها دارد.
وی با اشاره به پیامدهای این حوادث بر خانواده ها ، وی به عدم اقوام که به دلیل تصادفات در این جلسه شرکت می کنند ، اشاره کرد و افزود: “متأسفانه s اگر همه ما به دنبال آژانس های مختلف باشیم و در کنار وزارت بهداشت بایستیم ، حتی یک حادثه ارزشمند نیز خواهد بود.
در پایان ، گالزاری با خواندن فتوحات ، از تماشاگران خواست تا مرگ حوادث جاده ای را مشخص کند.