موافقت رهبر انقلاب مبنی بر اختصاص یک میلیارد دلار از محل اعتبارات ملی برای توسعه بهداشت و درمان

0
(0)

به گزارش ایسنا، سلمان اسحقی در تشریح جلسه کمیسیون بهداشت و درمان گفت: این جلسه با حضور وزیر بهداشت برای پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان برگزار شد و اکثر نمایندگان سوال کننده از این موضوع رضایت داشتند. پاسخ های وزیر بهداشت و برخی از نمایندگان برای حل مشکلات تا پایان ادامه داشت. یک سال مهلت دادند.

وی تصریح کرد: یکی از سؤالات درباره ماجرای بیمارستان نگاه بود که وزیر گفت: 48 ساعت بعد از حادثه، بیمارستان نگاه بررسی های لازم را انجام داد و دانشگاه و وزارت بهداشت با تشکیل اورژانس در حال پیگیری این موضوع هستند. کمیته اکنون پرونده در دستگاه قضایی است و منتظر پاسخ نهایی هستیم. با افراد خاطی – مسئول فنی و 2 نفر که نسبت به استریل کردن تجهیزات سالن عمل سهل انگاری کردند، برخورد جدی خواهد شد. بر این اساس نماینده استعلام از توضیحات وزیر قانع شد و خواستار پیگیری جدی این موضوع تا حصول نتیجه نهایی شد.

ایشاگی اضافه کرد: موضوع دیگر کمبود دارو در کشور بود که مسئولان نباید آن را کتمان کنند. در همین راستا وزیر بهداشت این مژده را مبنی بر موافقت رهبر معظم انقلاب با اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای حوزه سلامت، درمان و سلامت مردم اعلام کرد که نشان از مطالبات جدی ایشان دارد. و 700 میلیارد دلار از آنها در حوزه پزشکی توزیع می شود. نمایندگان مردم با جویا شدن از وضعیت مواد مخدر به وزیر تا پایان سال فرصت دادند.

وی گفت: بر اساس اعلام وزیر بهداشت در جلسه سران قوا مقرر شد مبلغ 25 همت از مطالبات بیمه اجتماعی مستقیماً به حساب دانشگاه و وزارت بهداشت واریز شود. برای ادعای مواد مخدر وزیر به عدم موفقیت درور اشاره کرد و گفت: بودجه درور در سال گذشته 74 حمت بوده که محقق نشده و همچنین تنها 30 حمت از محل مورد نظر محقق شده است.

ایشاگی ادامه داد: بر اساس اظهارات وزیر بهداشت نیازمند رسیدگی به کمبود دارو و کنترل ذخایر استراتژیک هستیم. مشمول افزایش قیمت 370 قلم دارو است که در حوزه تزریقی و قطره چشمی است و کمبود دارو در بیمارستان ها در گذشته 57 قلم بوده که با افزایش قیمت به 12 قلم رسیده است. وزیر بهداشت با پذیرش وضعیت وخیم داروها، اظهار داشت: از نظر دارویی، 33 هِم متعلق به شرکت‌های دولتی و 63 هِم متعلق به شرکت‌های خصوصی است.

وی گفت: بحث زیر میز یکی از موضوعاتی بود که توسط نمایندگان سوال کننده مطرح شد و وزیر بهداشت در این خصوص پاسخ داد که آیا بیمه ها به خوبی کار خود را انجام می دهند و کارایی آن به روز است و همچنین حقوق پزشکان، این پدیده را می توان به حدود کاهش داد. در این خصوص نماینده استیضاح از توضیحات وزیر قانع شد. دو نماینده نیز از بازجویی از وزیر خودداری کردند.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)