من به جای حرفه ای شدن، کابینت درست می کنم!
دارنده مدال طلای تایم تریل انفرادی آسیا گفت: مدال دوچرخه سواری پارادوکس هیچ ارزشی برای فدراسیون دوچرخه سواری ندارد. ما یک سال است که کمپ نداشته ایم و به جای تمرینات حرفه ای دوچرخه سواری، کابینت انجام داده ام.
به گزارش ایسنا، پس از پایان بازی های پاراآسیایی هانگژو چین، وضعیت تیم پارادوچرخه برای اعزام به بازی های پارالمپیک پاریس مشخص شد و حتی یک ورزشکار به آن بازی ها نرفته است. در حال حاضر اردوهای تیم ملی پاراسواری چند ماه است که تعطیل شده و این تعطیلی همچنان ادامه دارد.
مهدی محمدی، ملی پوش دوچرخه سواری پارادو و دارنده مدال طلای تایم تریل انفرادی آسیا در گفت وگو با ایسنا، گفت: یک سال است که اردو نداریم و تمرینات را به صورت حرفه ای دنبال نمی کنم و روی کابینت سازی کار می کنم. البته روزی یک تا دو ساعت تمرین می کنم اما به صورت حرفه ای تمرین نمی کنم.
وی افزود: با وجود اینکه تمرینات را به صورت حرفه ای دنبال نمی کنم، یک ماه پیش در مسابقات قهرمانی کشور در ۴ ماده استقامتی، ۴ کیلومتر سرعت، تایم تریل انفرادی و یک کیلومتر پیست طلا گرفتم. البته در شرایطی به این عنوان دست یافتم که تحت حمایت فدراسیون دوچرخه سواری نیستم و مشخصا مدال توانیابان برای رئیس فدراسیون ارزش چندانی ندارد و ما را به مسابقات نمی فرستد.
محمدی خاطرنشان کرد: به دلیل بلاتکلیفی در این زمینه نامه ای به وزیر ورزش نوشتم و از وی خواستم تا وضعیت پارا دوچرخه سواری را بررسی کند. اگر قرار است از حمایت فدراسیون دوچرخه سواری برخوردار نباشیم و مدال ورزشکاران توانمند برای رئیس فدراسیون ارزشی نداشته باشد، باید هر چه زودتر نقش ورزشکاران در این حوزه را مشخص کند.
وی گفت: قبل از بازی های پاراآسیایی هانگزو حدود 50 میلیون تومان برای خرید وسایل دوچرخه سواری هزینه کردم اما رئیس فدراسیون فقط 10 میلیون به من پرداخت کرد. برای پرداخت بقیه هزینه ها مجبور شدم تجهیزاتی را که خریداری کرده بودم دوباره بفروشم و بقیه هزینه ها را بپردازم.
محمدی در پایان گفت: امیدوارم وزیر ورزش به زودی تکلیف این رشته را مشخص کند تا تکلیف خود را برای بازی های پاراآسیایی ناگویا ژاپن بدانیم.
انتهای پیام