مسیر اصلاحات اقتصادی باید به تدریج و هدفمند باشد

0
(0)

فتنه موهرانی در 9 ماه مه در جلسه مشترک با فعالان اقتصادی استان کرمان گفت: “ما می خواهیم مصمم باشیم که به جای صحبت در مورد مشکلات ، امروز در مورد دستاوردها صحبت می کنیم.”

وی در سالهای اول پس از انقلاب به محیط دشوار غیر انسانی اشاره کرد و آن را یکی از دلایل تأخیر در اصلاح ساختار اقتصادی کشور می داند.

Mohaerani تکرار کرد: در آن زمان ، اگر کسی کارخانه بود ، با ویژگی های منفی به رسانه ها معرفی می شد. همین عقیده منجر به روند مدیریت تا به امروز شده است.

سخنگوی دولت با تأکید بر مشکلات در اصلاح ساختار اقتصادی در شرایط فعلی ، گفت: “ما با این واقعیت روبرو هستیم که بخشی از جامعه در فقر شدید قرار دارد و ما باید در بازار مداخله کنیم ؛ در حالی که در بسیاری از کشورها بازارها خودمختار هستند.

وی با وجود تمرکز بر آزادسازی تجارت ، به تناقضات در تدوین سیاست ها ، از جمله ممنوعیت صادرات برخی موارد در بعضی از سال ها اشاره کرد و گفت: “بازار یک موجود زنده است ، اما گاهی اوقات به دلیل شرایط اجتماعی خاص که باید علیه مکانیسم بازار طبیعی عمل کنیم.”

موهرانی همچنین در شرایط فعلی به نقش دولت روی آورد و گفت: “من انکار نمی کنم که بخشی از دولت به چنین مداخلات عادت کرده است.” بعضی اوقات او واقعاً نمی داند چه کاری انجام دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ، از فعالان اقتصادی خواست که پیشنهادات خاص و عملیاتی را برای اصلاح رویه ها ، به ویژه در زمینه هایی مانند آداب و رسوم ، تعهدات ارزی و تنظیم بازار ارائه دهند و به فعالان اقتصادی گفت: “شما در این زمینه هستید و مشکلات را بهتر از همه می دانید.” دولت از این روند خارج است و گاهی اوقات صدای شما به درستی شنیده نمی شود.

وی گفت: چنین جلساتی می تواند به مشکلات کمک کرده و روند راه حل را تسهیل کند و تأکید کند: به ما اجازه دهید مشکلات را مطابق خلاصه به جای احضار بیان کنیم. به عنوان مثال ، برای آداب و رسوم جایی که مشکل است و راه حل چیست.

ما مطابق با بخش خصوصی هستیم ، نه قبل از آن

سخنگوی دولت در اظهارات خود بر لزوم جلوگیری از تصمیم ناگهانی در زمینه معیشت تأکید کرد و گفت که بسیاری از مردم به شدت تحت تأثیر تصمیمات اقتصادی هستند. ما نمی توانیم ناگهان عمل کنیم. بخشی از زندگی را آزار می دهد.

وی تأکید کرد که تغییرات مؤثر باید “کند ، سازگار و هدف” باشد. همان الگویی که باید در اصلاحات اقتصادی و سیستم اداری دنبال شود.

موهرانی با استناد به ناکارآمدی اداری گفت: “هیچ کس شک نمی کند که سیستم اداری ما دارای مشکل است.” متاسفم که دولت نتوانست راه را برای رشد بخش خصوصی هموار کند. بنابراین اگر دست او را نگیریم ، حداقل باید پای او را ترک کنیم.

وی با بیان اینکه برخی از قوانین مربوط به سایر نهادها است ، گفت: “گاهی اوقات قانونی برای حل نگرانی اتخاذ می شود که مشکل جدیدی را برای فعالان اقتصادی ایجاد می کند.” اینجاست که گفتگوی دقیق و مفصل مهم است.

سخنگوی دولت از بخش خصوصی خواست تا در مورد مشکلات به تفصیل بحث کند و راه حل ها را پیشنهاد کند و گفت: “کسی که در حوزه عمل است می داند چه تصمیمی برای تأثیرگذاری بر صادرات ، تولید یا اشتغال دارد.” او نه تنها باید سؤالات را از دیدگاه دولت در نظر بگیرد. همه ما در یک کشتی هستیم.

محیری همچنین به ظرفیت استان کرمان در زمینه گردشگری و صنایع کوچک و متوسط ​​اشاره کرد و گفت: کرمان با تنوع زیست محیطی ، بناهای تاریخی و صنایع موجود ، ظرفیت بسیار خوبی برای گردشگری صنعتی دارد. لبخند 2 می تواند نقطه عطفی در این زمینه باشد.

وی همچنین تأکید کرد که اگر مشکلات موجود در سطح ملی نیاز به ردیابی داشته باشد ، آنها شخصاً آماده پیروی از صدای بخش خصوصی به تصمیم دولت هستند و افزود: “ما به اصلاحات نیاز داریم ، اما این اصلاح باید با درک متقابل انجام شود ؛ نه به ترتیب.

وی گفت: “من واقعاً به عنوان یک شهروند خجالت کشیدم ، نه فقط یک سخنران.” اگر کسی آن را شکسته است ، با فعال اقتصادی باید رفتار شود. اما با تغییر قوانین ، تفسیرهایی وجود خواهد داشت که به کارآفرین منتقل می شوند ، نه برای پشتیبانی.

در بخش دیگری از اظهارات ، سخنگوی دولت به دو محور اصلی برنامه رئیس جمهور ، عدالت آموزشی و عدالت بهداشت اشاره کرد و گفت: “این دو دسته در بخش جنوبی استان کرمان بسیار مهم هستند.” سازمان برنامه همچنین برنامه هایی را در این زمینه تهیه کرده است.

پایان پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)