رسالت وزارت بهداشت برای جوانان جمعیت/شبکه ​​بهداشت کشور نیازمند تقویت و نوسازی است.

0
(0)



وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر رسالت وزارت بهداشت در بحث جوانی جمعیت، گفت: اگرچه دیر وارد بحث جوانی جمعیت می شویم؛ اما با توجه به این موضوع، بحث جوانی و جوانی جامعه را در دستور کار خود قرار داده ایم. اما اگر به جوانی جمعیت توجه نشود، در 40 سال آینده جمعیت کشور به 42 میلیون نفر می رسد که بیشتر آنها سالمندان هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا ظفرکندی صبح امروز سه شنبه 19 مهرماه در مراسم معارفه قائم مقام معاونت بهداشتی وزارت بهداشت با بیان اینکه حوزه سلامت کشور باعث سربلندی جمهوری اسلامی در جهان شده است، گفت: شبکه بهداشت و درمان مستقر در تمامی شهرها و روستاهای کشور حاصل تلاش افرادی است که در سال های گذشته در حوزه بهداشت و درمان فعالیت کرده اند. دکتر مرندی اولین معاون وزیر بهداشت در وزارت بهداشت و قبل از دکتر رئیسی، دکتر فرشیدی قائم مقام وزیر بهداشت بودند.

وی ادامه داد: همه افراد حاضر در شبکه بهداشت و درمان کشور از بهورزان گرفته تا سایرین در موفقیت شبکه بهداشت و درمان کشور نقش داشته اند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه شاخص های متعددی در حوزه سلامت تعیین شده است، افزود: شاخص هایی مانند کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان، کاهش مرگ و میر مادران هنگام زایمان و گسترش شبکه بهداشت از جمله شاخص هایی است که موفقیت شبکه بهداشت و درمان

وی با بیان اینکه در کنار ماموریت های منظم ماموریت هایی به وزارت بهداشت محول شده است، تصریح کرد: یکی از ماموریت هایی که به وزارت بهداشت محول شده بحث جوانی جمعیت است. قانون جوانان در حمایت از جمعیت و خانواده دارای 73 ماده است که 30 ماده آن مربوط به وزارت بهداشت نیست. همه دستگاه ها باید وارد بحث جوانان جمعیت شوند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه توجه به مشکل جوانان جمعیت چقدر مهم است، خاطرنشان کرد: اگر چه برای توجه به موضوع جوانی جمعیت دیر شده است و اگر به جوانان جامعه توجه نشود. تا، جمعیت کشور طی 40 سال آینده به 42 میلیون نفر خواهد رسید که بیشتر آنها سالمندان هستند.

ظفر کندی ریاست شورای سالمندی را بر عهده رئیس جمهور دانست و افزود: ریاست جمهوری باید با تعمیم قوانین به اجرای بهتر قانون جوانان جمعیت و حمایت از خانواده کمک کند. مجلس و سازمان برنامه و بودجه با تامین اعتبار از مشکل جوانان حمایت کنند.

وزیر بهداشت درباره دومین ماموریت ویژه محول شده به وزارت بهداشت گفت: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع از دیگر ماموریت های محول شده به وزارت بهداشت است. برنامه و نظام ارجاع پزشکی خانواده یکی از وظایف ملی وزارت بهداشت است که در قالب 4 برنامه 5 ساله تعریف و اجرا می شود. با وجود اینکه برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع اجرا شده اما نتایج مطلوبی حاصل نشده است.

وی با بیان اینکه برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در برنامه هفتم تدوین شد، گفت: متاسفانه امسال بودجه ای برای برنامه و نظام ارجاع پزشکی خانواده در نظر گرفته نشده است، اما باید برای برنامه ارجاع و پزشکی بودجه ای در نظر گرفته شود. سیستمی که سال آینده در نظر گرفته می شود.”

ظفرکندی با اشاره به لزوم رسیدگی به مسائل اقتصادی پزشکان در طرح پزشکی خانواده گفت: کسب رضایت پزشکانی که در برنامه نظام سلامت خانواده هستند بسیار مهم است و برای جلب رضایت آنها نیازمند بودجه هستیم.

وی با بیان اینکه شبکه بهداشت و درمان کشور نیازمند تقویت و نوسازی است، گفت: باید شبکه بهداشت و درمان کشور را از ابتدا تا انتها بازسازی کنیم. با توجه به اینکه موضوع پزشکی خانواده و نظام ارجاع یک بحث ملی است، رئیس جمهور و کنگره باید در این زمینه برنامه ریزی کنند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه داشتن ساختار ناب بسیار مهم است، گفت: تا ساختار ناب نداشته باشیم تمام اعتمادی را که داریم از دست می دهیم. ما باید 3 مؤلفه «نیروی کار»، «اقتصاد» و «ساختار» را به یکدیگر مرتبط کنیم، اختلال در هر یک از این مؤلفه‌ها می‌تواند بر شاخص‌های دیگر تأثیر بگذارد.

وی با بیان اینکه باید با عشق به مردم خدمت کنیم، گفت: مردم مناطق فقیرنشین با مشکل مواجه هستند. توجه به مشکلات مردم نباید به حوزه سلامت محدود شود. همه مشکلات باید متمرکز شوند. خدمت به مردم باید با عشق انجام شود و خدمت را صرفاً یک دوره مدیریت تلقی نکنیم.

ظفر کندی گفت: معلم باید با عشق هم معلم باشد; معلم نباید فقط به پایان درس فکر کند، بلکه باید با عشق به صحبت های شاگردانش گوش دهد.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)