دلیل مخالفت برخی با بورس کالا حذف رانت است

0
(0)



به گزارش ایسنا، حجت الا سعیدی در مراسم افتتاحیه معاملات شمش نقره در بازارهای مالی و مشتقه بورس کالای ایران اظهار کرد: در بازارهای مالی معمولا به دنبال بازارهای کارآمد هستیم. یکی از شرایط بازار رقابت کامل بین سالک و عرضه کننده در حجم زیاد است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از فضاهای مهم برای رسیدن به رقابت کامل در بازار، بورس کالا است و شاید به همین دلیل است که برخی با بورس کالا مخالف هستند. چون رانت را حذف می کند. تنها در بورس کالا، عرضه کنندگان بی شمار و نامزدهای بی شماری وجود دارد.

رئیس سازمان بورس ادامه داد: در مهرماه امسال اگر حجم 1.7 تن کاغذ بازرگانی طلا در بورس کالا نبود شاید صف های طولانی خرید طلا در بازارهای طلا جمع آوری نمی شد و این به دلیل عرضه کالاهای اقتصادی در بورس کالا به تعادل می رسند.

سعیدی در پایان گفت: امیدواریم ابزارهای معاملاتی جدیدی در بازار سرمایه برنامه ریزی شود تا سرمایه گذاران با استفاده از ابزارهای مختلف فرصت سرمایه گذاری داشته باشند و مزیت بورس کالا معاملات دارایی محور است.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)