جشنواره ملی انار فرصتی برای رونق اقتصاد داخلی و خارجی ساوه است
مهدی زندیه وکیلی شامگاه یکشنبه 29 آبان ماه در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه در مسجد جامع تاریخی هزار ساله این شهر گفت: برندسازی، فرهنگ سازی و ارائه شهر. بستری برای حضور گردشگران داخلی و خارجی از دیگر دستاوردهای جشنواره است که موجب رونق می شود. تبدیل به یک اقتصاد می شود و نتیجه آن را در آینده خواهیم دید.
استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه جشنواره ملی انار در اقتصاد و فرهنگ تاثیرگذار است، گفت: تلاش مسئولان ساوه برای برگزاری این جشنواره برای میزبانی بیش از 50 هزار بازدیدکننده قابل تقدیر است.
وی در ادامه گفت: آرامش و امنیت جامعه حاصل رشادت های مردمی است که در سنگر امنیتی کشور تلاش می کنند و این شور و نشاط در جشنواره مرهون جانفشانی های شهداست.
زندیه وکیلی با بیان اینکه باید قدر داشته هایمان را بدانیم، تاکید کرد: مسجد جامع ساوه از اولین مساجدی بوده که ساخته شده و قدمتی طولانی دارد. ما باید برای این اثر تاریخی ارزش قائل شویم و انار را نیز به عنوان هویت و محصول ساوه بدانیم.
وی همچنین گفت: دولت چهاردهم تصمیم گرفت از مشارکت مردم برای توسعه منطقه ای و محلی استفاده کند. انتخاب فرمانداران محلی نشانه استفاده از ظرفیت هر منطقه برای اداره ایالت با مشارکت مردم است. همگی مسئولان را در دوره جدید یاری کنید تا توسعه و آبادانی در این سرزمین برقرار شود.
امام جمعه ساوه با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری سومین جشنواره انار ساوه تصریح کرد: هر کاری که انجام می شود باید مبنای دینی و مذهبی داشته باشد و این جشنواره که همزمان با هفته فرهنگی برگزار شد، مبنای دینی و مذهبی داشت.
حجت الاسلام جعفر رحیمی افزود: قرآن اصرار دارد که دارایی های خود را در معرض دید دیگران قرار دهید و این جشنواره بهانه ای برای ارائه دارایی های شهرستان ساوه است.
وی گفت: صنعت، کشاورزی، فرهنگ و… از مزیت های این شهر است و باید تمام امکانات منطقه به خوبی نمایان شود.
دبیر سومین جشنواره انار و شهردار ساوه نیز گفت: ساوه خاستگاه انار است و برگزاری سومین جشنواره ملی انار در این شهر دستاوردهای زیادی داشته است.
رضا مصباحی افزود: شهرستان ساوه ظرفیت زیادی برای برگزاری جشنواره انار در سطح بین المللی دارد و تلاش خواهیم کرد تا بستر برگزاری جشنواره در سطح بین المللی را فراهم کنیم.
انتهای پیام