توصیه های سبک زندگی برای بهبود تاری دید

0
(0)



افراد ممکن است با افزایش سن یا به دلیل برخی بیماری ها دچار تاری دید شوند.

به گزارش ایسنا، این عارضه چشمی یک مشکل شایع است که ناشی از کاهش دید و ناتوانی در مشاهده دقیق اشیا است. این مشکل می تواند به تدریج یا ناگهانی ایجاد شود و دلایل مختلفی داشته باشد. تاری دید می تواند هر دو چشم یا فقط یک چشم را درگیر کند.

گاهی اوقات ممکن است فرد صبح هنگام بیدار شدن از خواب یا پس از خیره شدن طولانی مدت به صفحه کامپیوتر یا تلفن همراه خود دچار تاری دید شود.

برخی از علل تاری دید را می توان به طور طبیعی با استفاده از درمان های خانگی یا تغییر سبک زندگی حل کرد، از جمله خشکی چشم، آلرژی، خیره شدن طولانی مدت به صفحه نمایش و هوای سرد.

توصیه های سبک زندگی برای بهبود تاری دید

به گفته Healthline، بسته به علت تاری دید، این درمان‌های طبیعی و تغییرات سبک زندگی می‌تواند به بیمار کمک کند تا واضح‌تر ببیند:

  • استراحت – چشم انسان حساس است و مانند بقیه بدن به استراحت نیاز دارد. بنابراین باید مطمئن شویم که به آنها استراحت کافی می دهیم. لازم است هنگام استفاده از نمایشگرها، پس از هر 20 دقیقه کار، 20 ثانیه به چشم خود استراحت دهیم.
  • فضای داخل چشم ها را مرطوب کنید – اگر تاری دید ناشی از خشکی چشم باشد، ممکن است به راحتی با چند بار پلک زدن یا استفاده از کمپرس گرم برای ماساژ ملایم پلک ها، تاری دید را بهبود بخشید. همچنین می توانید از قطره های اشک مصنوعی که نیاز به نسخه ندارند استفاده کنید.
  • بهبود کیفیت هوا – اگر در آب و هوای خشک زندگی می کنید، بهتر است از مرطوب کننده برای جلوگیری از خشکی چشم استفاده کنید. در عین حال از دمیدن مستقیم هوا به صورت مخصوصاً در شب خودداری کنید.
  • سیگار را ترک کنید – سیگار می تواند در بسیاری از بیماری های چشمی از جمله دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و آسیب عصب بینایی نقش داشته باشد. دود سیگار نیز می تواند خشکی چشم را بدتر کند.
  • اجتناب از قرار گرفتن در معرض آلرژن ها و محرک ها (آلرژن ها) – برای پیشگیری و درمان آلرژی هایی که می تواند منجر به حساسیت چشم و تاری دید شود، لازم است از مواد حساسیت زا اجتناب شود.

سایر عوامل موثر در ظاهر تاری دید که نیاز به مراقبت های پزشکی و درمان های خانگی و طبیعی دارد، شامل عیوب انکساری، ورم ملتحمه و بیماری های چشمی مانند آب مروارید، دژنراسیون ماکولا و گلوکوم است. همچنین دیابت، بیماری گریوز و فشار خون بالا از عوامل موثر در بروز تاری دید هستند.

اگرچه با این درمان های خانگی می توانید از دید خود محافظت کنید و حتی تاری دید را بدون نیاز به استفاده از عینک یا مراجعه به پزشک بهبود بخشید، اما در نهایت درمان این عارضه باید با توجه به علت زمینه ای انجام شود.

اگر تاری دید به مرور زمان بدتر شد، بهتر است برای معاینه چشم به متخصص چشم مراجعه کنید.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)