اقدامات دولت سیزدهم برای استفاده از ظرفیت مالیاتی در ارائه خدمات

0
(0)



به گزارش ایسنا، مالیات به عنوان یکی از پایدارترین منابع درآمدی دولت ها می تواند کمک شایانی به اداره کشور و سرعت بخشیدن به امور در بخش های عمرانی و عمرانی کند. از سوی دیگر مالیات ابزاری در دست دولت است که می تواند از آن برای مقاصد مختلف استفاده کند. به عنوان مثال، دولت می تواند با استفاده از ابزارهای مالیاتی، صنایع را وادار کند تا زنجیره ارزش محصولات را ارتقا دهند.

همچنین وضع مالیات بر فعالیت های سوداگرانه نیز ممکن است برای مقابله با فعالیت های مخرب در کشور در دستور کار قرار گیرد. با توجه به مطالب فوق مالیات از اهمیت بالایی برخوردار است و استفاده صحیح از آن می تواند در اداره بهتر کشور کمک زیادی کند.

دولت سیزدهم برای استفاده از این ظرفیت اقداماتی انجام داده است. در سال های اخیر دولت و مجلس حمدال دست به دست هم داده اند تا همه را در کشور فریب دهند. اکنون شاهد افزایش درآمد دولت از محل مالیات هستیم. این درآمدها در حوزه های مختلف از جمله بهداشت، آموزش، حمل و نقل و غیره به مصرف رسیده است. این تصور غلط در بین مردم وجود دارد که باید پایه مالیاتی کشور افزایش یابد و مبالغ بیشتری از مالیات دهندگان دریافت شود. اما واقعیت این است که افزایش درآمد مالیاتی دولت در سال های اخیر به لطف مبارزه با فرار مالیاتی و تعریف پایه های جدید مالیاتی امکان پذیر شد.

دیدگاه های ابراهیم نجفی اسپیلی نماینده آستانه اشرفیه در شورای اسلامی در مورد استفاده از درآمد مالیاتی را در بخش های مختلف می خوانید.

تخصیص 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها

نجفی در خصوص اختصاص 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها به منظور افزایش و ارتقای کیفیت خدمات رسانی به مردم به ایسنا گفت: سال گذشته مالیات بر ارزش افزوده را از 9 به 10 درصد افزایش دادیم. 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها اختصاص می یابد که متناسب با توسعه متوازن شهرها هزینه می شود.

عضو مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شهرداری های کوچک درآمد چندانی ندارند و توان پرداخت هزینه ها و ارائه خدمات به مردم را ندارند. به همین دلیل تخصیص 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده به آنها ممکن است سودمند باشد.

نجفی گفت: گاهی شهرداری ها برای پرداخت حقوق کارکنان خود دچار مشکل می شوند. منبع درآمد آنها 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده است. یکی از مهمترین کاربردهای مالیات بر ارزش افزوده استفاده از آن برای ارائه خدمات به مردم است.

وی ادامه داد: توانایی توسعه راه های درون شهری، بزرگراه های درون شهری و همچنین تامین تجهیزات حمل و نقل عمومی از قبیل اتوبوس، بی آر تی، مترو، قطار و… برای شهرداری ها از سهم 4 درصدی مالیات بر ارزش افزوده است.

ما مالیات را افزایش نمی دهیم، جلوی فرار مالیاتی را می گیریم

این نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این شفاف سازی باید انجام شود که قصد افزایش مالیات را نداریم. بلکه مالیات تقلب استانی به نسبت درآمد مالیات دهندگان در دستور کار همه است. در سال های اخیر هدف جلوگیری از فرار مالیاتی و افزایش درآمدهای مالیاتی برای خدمت به اقتصاد ملی بوده است.

وی ادامه داد: تا جایی که بتوانیم درآمد مالیاتی را از منابع مناسب افزایش دهیم، نیاز به استقراض بانک مرکزی کاهش می یابد و می توانیم مواردی مانند تورم و رشد نقدینگی را کنترل کنیم و در دولت سیزدهم به این سمت حرکت کردیم. بخش مهمی از اقدامات در حوزه شهرسازی و توسعه زیرساخت های سلامت در کشور با حمایت سهم شهرداری و سهم بهداشت و درمان از مالیات محقق شد و درآمدهای مالیاتی موتور محرکه کشور شد. توسعه.

معاش و کمک های پزشکی با وجوه مالیاتی

نجفی در خصوص درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال زیر ۷ سال دولت سیزدهم، افتتاح بزرگترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور در مشهد و افتتاح بیمارستان کودکان بندرعباس با حمایت از درآمدهای مالیاتی، گفت: گفت: عموماً درآمدهای مالیاتی در حوزه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان استفاده می‌شود. بخش عمده‌ای از درآمدهای تبصره 14 قانون هدفمندی یارانه‌ها که قبلاً در قانون بودجه سال 1402 داشتیم و امسال کمی تغییر کرده است، است. در حوزه کشاورزی و تامین دارو از طریق واردات توزیع می شود. بخش عمده ای از هزینه های مورد نیاز در حوزه های یارانه نقدی، یارانه گندم و یارانه دارو از محل درآمد مالیاتی کشور تامین می شود.

و ادامه داد: افزایش درآمد مالیاتی در کشور به درستی در سال های اخیر در دستور کار قرار گرفته است. از آنجایی که وابستگی به درآمدهای نفتی برای بودجه بندی باید کاهش یابد. این امر همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است. اتکای بیش از حد به درآمدهای نفتی مشکلاتی را برای کشور ایجاد می کند که برای جلوگیری از آن باید به سمت دریافت مالیات تقلبی از همه و دسترسی به منابع درآمد پایدار حرکت کرد.

نماینده آستانه اشرفیه در شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده توانستیم میزان درآمد مالیاتی را در سال 1402 به 800 هزار میلیارد تومان برسانیم که بر اساس قانون بودجه سال 1403 این درآمدها در زیرساخت ها استفاده می شود. بخش و کمک به دولت در مدیریت کشور.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)