اظهارات اقتصادی نامزدها در آخرین روز تبلیغات

0
(0)


به گزارش ایسنا، دیروز 15 تیرماه 1403 آخرین مهلت تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری بود. بنابراین نامزدها سعی کردند از آخرین فرصت خود برای ارائه برنامه های خود استفاده کنند. البته دو تن از نامزدها از جمله قاضی زاده هاشمی و زاکانی از رقابت های انتخاباتی انصراف دادند. گازی زاده شب گذشته و زاکانی صبح امروز از کاندیداتوری انصراف دادند.

اظهارات اقتصادی نامزدها در آخرین روز تبلیغات

قاضی زاده: راه شهید رئیسی در انحرافات چپاول گم نشود

قاضی زاده هاشمی دیروز و پیش از اعلام استعفای خود در نامه ای به خانواده آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهید نوشت: در زمان تبلیغات انتخاباتی با موظف به دفاع از دستاوردهای مسلم انقلاب اسلامی و بویژه دولت سیزدهم و همچنین در مناظره هایی که برخی از لزوم پایان دادن به دولت سیزدهم صحبت می کردند، حضور داشتم. من مصمم تر شدم شهید ما مستضعفین از خود دفاع کنیم و نگذاریم این راه روشن در مسیرهای کج و معوج منتهی به ذلت و دزدی گم شود.

علیرضا زاکانی شهردار تهران که صبح امروز 16 تیرماه از انصراف خود از کاندیداتوری خبر داده بود، روز گذشته در بخشی از وعده های اقتصادی خود گفت: عوامل مفاسد اقتصادی باید در معرض تهدید مردم قرار گیرند. وقتی می خواهید آنها را سرنگون کنید، حتماً به سراغ شما می آیند، اما خدا حافظ ماست و هیچ کس نمی تواند دشمن باشد. قدرت انسانها و خدا به آنها می رسد. انشاءالله به فضل الهی ریشه فساد را خواهم زد.

اظهارات اقتصادی نامزدها در آخرین روز تبلیغات

زاکانی با اشاره به اقدامات خود در خصوص عقد قرارداد با چین برای افزایش واگن های قطارهای مترو و رام کردن آنها تاکید کرد: می توان با دنیا صحبت کرد اما از موضع عقلانیت و قدرت. من تنها کاندیدایی بودم که برنامه عملیاتی ارائه دادم. ما دو بسته برای افراد داریم. بسته اول برای رفع نیازهای مردم و بسته دوم ساخت و توسعه کشور است.

تهدیدها: قرارداد نفتی دولت قبل 90 میلیارد دلار برای مردم هزینه داشت

وی خاطرنشان کرد: روزی که وزیر نفت دولت روحانی و خاتمی قرارداد اشتباهی را امضا کردند 80 تا 90 میلیارد دلار ضرر برای مردم داشتند. یک روز خود آقای زنگنه به من گفت این عددی که شما می گویید از کجا آمده است. گفتم یک عدد 53 میلیارد غیرانتفاعی بود. باید در جمهوری اسلامی محاکمه شوند.

زاکانی با اشاره به اقدامات خود در خصوص عقد قرارداد با چین برای افزایش واگن های قطارهای مترو و رام کردن آنها، تاکید کرد: می توان با دنیا صحبت کرد اما از موضع عقلانیت و قدرت. من تنها کاندیدایی بودم که برنامه عملیاتی ارائه دادم. ما دو بسته برای افراد داریم. بسته اول برای رفع نیازهای مردم و بسته دوم ساخت و توسعه کشور است.

اظهارات اقتصادی نامزدها در آخرین روز تبلیغات

پورمحمدی: بورس طی سه سال آینده به ثبات قابل قبولی می رسد

مصطفی پورمحمدی یکی دیگر از نامزدهای ریاست جمهوری که در مناظره ها از برخی نامزدها انتقاد کرد و آنها را مقصر مشکل تحریم دانست، گفت: ما می توانیم حتی با آمریکا، چین، روسیه، اروپا، غرب و منطقه و آفریقا و آسیا تعامل، تعادل و تنظیم روابط داشته باشیم. روابط خود را توسعه دهیم و منافع خود را محقق کنیم. رئیس جمهور باید این درک و قدرت را داشته باشد و یک تیم قوی در این زمینه پشت سر بگذارد تا گام های بلندی برای منافع ملی برداشته شود.

پورمحمدی یادآور شد: هرکس قول دهد مشکل بورس را یکی دو سال دیگر حل کند کمی ساده لوح است. باید تلاش کرد تا حداقل شش ماه تا یک سال بازار سهام را به ثبات رساند و در نهایت ممکن است حدود سه سال طول بکشد تا این بازار به سطح قابل قبولی از ثبات برسد. البته قوانین این حوزه باید تغییر کند.

پورمحمدی ادامه داد: تحریم ها را ساده نگیریم. تاثیر ادامه تحریم ها را بر اقتصاد ایران ببینیم و در دام تحریم نیفتیم. بیایید به اعداد ناشی از تحریم ها نگاه کنیم. ساده لوحانه است که به سادگی بگوییم ما دوستان و آشنایان در منطقه مانند روسیه و چین داریم.

وی تاکید کرد: صرافی باید به صورت تخصصی و کارشناسی خود را نشان دهد نه اینکه دستوری تصمیم بگیرد و حکم کند. الان سهام کجاست؟ دادن یک میلیون یا دو میلیون سود به سهامداران که حضور مردم در بورس نیست.

این کاندیدای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری همچنین یادآور شد: هرکس در این زمینه قول دهد مشکل بورس را در یکی دو سال دیگر حل کند کمی ساده لوح است. باید تلاش کرد تا حداقل شش ماه تا یک سال بازار سهام را به ثبات رساند و در نهایت ممکن است حدود سه سال طول بکشد تا این بازار به سطح قابل قبولی از ثبات برسد. البته قوانین این حوزه باید تغییر کند.

به گفته پورمحمدی، دولت الکترونیک مجموعه عظیمی در کل نظام اداری کشور است که یکی از آنها پلیس مالی است. این سیستم اداری وارداتی و فرسوده فعلی نیاز به جایگزینی و اصلاح دارد. سیستم اداری ناقص و ناکارآمد باید اصلاح شود.

وی تصریح کرد: در صورت نیاز باید رفراندوم مصرف انرژی کشور را برگزار کنیم و اجماع ملی در این زمینه ایجاد کنیم و وضعیت مصرف انرژی و هدر رفت انرژی را به مردم بگوییم و بگذاریم چگونه مدیریت شود رای دهند و سپس یک نظرسنجی انجام دهیم. تصمیم گیری این مسائل مانند مصرف انرژی، مشکلات معیشتی و امثال آن که مردم به خوبی از آن مطلع هستند باید با همکاری و همفکری ملی حل شود و در این موارد می توان رفراندوم برگزار کرد.

اظهارات اقتصادی نامزدها در آخرین روز تبلیغات

جلیلی: دلار را از 3000 به 30 هزار تومان رساندند

سعید جلیلی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز روز گذشته در جمع حامیان خود در مشهد گفت: در دولت قبل دلار 3000 تومان به 30 هزار تومان و تحریم ها از 800 به 1800 افزایش یافت. آنها حتی جریمه شدند و به هواپیماهایشان هنگام سفر گاز ندادند.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: بر اساس آمار رسمی آنها نرخ رشد اقتصادی کشور به صفر یا منفی رسیده و میانگین آن 0.7 بوده است. اما امروز آمدند و دوباره پرسیدند. امروز ملت ما باید بین دو گزینه یکی را انتخاب کند: رشد 8 درصدی یا رشد صفر و منفی.

وی با بیان اینکه مردم گفتند 200 هزار بشکه نفت نمی تواند فروخته شود، گفت: اما یک رئیس جمهور آمد و حرکتی را شروع کرد که در نتیجه وقتی در مجلس سنا از وزیر خارجه آمریکا درباره فروش 2 سوال پرسیده شد. میلیون بشکه نفت ایران پاسخ می دهد نفت ایران می تواند بفروشد و ما نمی توانیم جلوی آن را بگیریم.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ملت ما به چنین موفقیتی دست یافته است اما می گویند این موفقیت ها به این دلیل است که آمریکا تصمیم گرفت فشار تحریم ها را کاهش دهد و حالا دوباره کار را به دست ما سپرده است. . در این 8 سال با مراجعه به مراکز اقتصادی و کارخانجات می توان شاهد کاهش رشد تولید و اقتصاد بود. هپکو سالانه 2000 ماشین آلات و ماشین آلات ساختمانی و راهسازی تولید می کند. در دولت قبل این عدد از صفر تا هشت عدد بود.

جیلیلی با بیان اینکه شهید رئیسی برای اولین بار در کشور رکورد صادرات غیرنفتی را به ثبت رسانده است، گفت: به سمت قله ها نگاه می کنیم. وقتی ملتی با عظمت می ایستد و می خواهد قدرت بگیرد، از بیرون و درون فشار می آید. فشار داخلی توسط کسانی ایجاد می شود که در فساد دست دارند و می خواهند منافع خود را از طریق فساد تامین کنند. عده ای در این مملکت سالانه هزاران میلیارد از سرمایه ملت را می دزدند و ما جلوی همه آنها می ایستیم و نمی گذاریم سرمایه ملت را بدزدند.

اظهارات اقتصادی نامزدها در آخرین روز تبلیغات

انتقاد قالیباف از تورم و گرانی دولت های گذشته

بخشی از سخنان محمدبکر کلیباف در آخرین روز تبلیغات انتخاباتی کاندیداها به موضوع گرانی و تورم در دولت قبل اختصاص داشت.

وی در جمع هوادارانش در ورزشگاه شهید شیرودی تهران گفت: در سال های 88 و 1391 دیدیم که چه بحث هایی شد و این ابهامات به وجود آمد. تورم، گرانی و رکود و متوسط ​​رشد سالانه کمتر از یک درصد و افزایش 26 برابری نقدینگی نتیجه حاکمیت آنهاست و امروز مدعی تکرار این تفکر در کشور هستند.

این کاندیدای ریاست جمهوری اضافه کرد: در شرایطی که مردم در تنگنای جدی قرار دارند، می بینیم که امروز حداقل به اندازه نفتی که صادر می کنیم، نفت و فرآورده های نفتی را در بازار داخلی هدر می دهیم و چیزی جز ناکارآمدی، بی تدبیری و بی تفاوتی وجود ندارد.

اظهارات اقتصادی نامزدها در آخرین روز تبلیغات

برنامه پزشکی کشاورزی لرستان و مس سونگون آذربایجان شرقی

مسعود بیزیکیان روز گذشته نیز به شهرهای مشهد، خرم آباد و تبریز سفر کرد. صحبت های پزشکان بیشتر در محورهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بود. او در مورد مسائل اقتصادی به هوادارانش در خرم آباد گفت: «من آمده ام که حقوق هیچ معلم، پلیس و کارمندی را در این کشور از بین ندهم. جوانان، مستمری بگیران، معلمان و نیروی انتظامی، سپاه و همه مردم مشکل دارند.

وی با بیان اینکه لرستان زمین کشاورزی است اما توزیع آب مشکل دارد و ما موظف هستیم کمک کنیم مشکل شما حل شود.

وی گفت: به مردم استان های چهارمحال بختیاری، کرمانشاه، کهگیلویه و ایلام که فرصت حضور پیدا نکردند تبریک می گویم و امیدوارم بتوانیم کاری کنیم تا فردا جوانان ما زندگی آبرومندانه ای داشته باشند.

مسعود مزیکیان در سفر به تبریز به مردم آذربایجان شرقی قول داد که اجازه نخواهد داد درآمد عسل سونگون که سال ها به استان های دیگر برده شده بود از این استان خارج شود.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)