استان مرکزی موظف است برای کاهش بیکاری فارغ التحصیلان برنامه ریزی کند
حسن میرزهانی 12 مهر در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان مرکزی گفت: وضعیت استان نسبت به سایر استان ها از نظر اشتغال فارغ التحصیلان مساعد نیست بنابراین استان باید برای کاهش بیکاری برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام دهد. نرخ فارغ التحصیلان
وی ضمن قدردانی از نقش استانداران در تحقق اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی افزود: سیستم نظارتی ارتقا یافته و قابل پیگیری و راستی آزمایی است.
میرزهانی با تاکید بر اینکه مشاغل ایجاد شده در سامانه نظارت باید سریعاً ثبت شود، گفت: کار دستگاه های اجرایی و بانک های استان مرکزی در زمینه اشتغال و پرداخت تسهیلات با جدیت رصد می شود.
وی با اشاره به رتبه اول استان مرکزی در بهبود فضای کسب و کار کشور، افزود: این رتبه در چندین فصل متوالی اتفاق افتاده است و باید تلاش کنیم که مستمر باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی بیان کرد: کمترین نرخ بیکاری در تاریخ استان مرکزی با 4.8 درصد بهار امسال ثبت شد.
جمشید امیدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه استان مرکزی نیز اظهار داشت: کل اشتغال شاغل در دستگاه های اجرایی استان مرکزی در سال جاری 11 هزار و 624 نفر است که از این تعداد 4 هزار و 359 نفر مربوط به اشتغال فارغ التحصیلان است.
وی افزود: از ابتدای سال تا امروز در مجموع 5 هزار و 400 شغل در سامانه ثبت شده است که از این تعداد هزار و 194 شغل مربوط به فارغ التحصیلان است.
امید با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون نرخ کلی اشتغال ثبت شده نسبت به اشتغال موعود در استان مرکزی 46 درصد است، تصریح کرد: میزان اشتغال ثبت نامی فارغ التحصیلان نسبت به اشتغال موعود در استان مرکزی 27 درصد است.
امیدی با بیان اینکه 370 شغل برگشتی در استان داشتیم، گفت: نرخ اشتغال در شهرستان های زرندیه، ساوه، محلات و اراک بالاتر از میانگین استانی بوده و سایر شهرستان های استان کمتر از میانگین استانی بوده اند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه استان مرکزی ادامه داد: رتبه استان مرکزی در نظام نظارت در حال حاضر پانزدهم است که رتبه مطلوبی نیست.
وی افزود: کل سهم ابلاغی تسهیلات اشتغالزایی استان مرکزی در سال جاری 23 هزار و 678 میلیارد ریال است که 13 هزار و 53 میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.
امیدی با بیان اینکه 15 هزار و 785 نفر، تعداد مشاغل پیش بینی شده براساس تسهیلات سرانه است، گفت: 8 هزار و 302 میلیارد ریال تسهیلات معرفی شده در بانک ها و هزار و 447 میلیارد ریال تسهیلات پرداختی است.
وی بیان کرد: تعداد تسهیلات معرفی شده نسبت به تسهیلات ابلاغی در استان مرکزی 35 درصد و میزان تسهیلات پرداختی نیز 6 درصد نسبت به تسهیلات ابلاغی است.
امید تصریح کرد: اعتبار ابلاغی و توزیع شده بانک های عامل از نظر تسهیلات اعتباری مشاغل خانگی یک هزار و 490 میلیارد ریال از اعتبارات سال جاری است و تاکنون 188 میلیارد ریال از سوی بانک ها به افراد و میزان تسهیلات پرداخت شده معرفی شده است. نسبت به تسهیلات ابلاغی 13 درصد است.
وی ادامه داد: بانک های عامل شهرستان های فراهان، زرندیه و تفرش در پرداخت وام مشاغل خانگی از محل اعتبارات امسال بهترین عملکرد را داشته اند در حالی که بانک های عامل شهرستان های خنداب، آشتیان و ساوه در این زمینه عملکرد خوبی نداشته اند.
انتهای پیام