ارزیابی ریسک آب آشامیدنی از منبع / 2 وزارت مسئول تامین آب سالم
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات لازم برای ارزیابی ریسک آب شرب سالم و آب منبع، گفت: تعامل خوبی بین وزارتخانه های نیرو و بهداشت و درمان و این دو گروه وجود دارد. وظیفه تامین آب آشامیدنی سالم و رفع مشکلات احتمالی را بر عهده دارند.
دکتر جعفر جندگی در گفت وگو با ایسنا. وی با بیان اینکه دسترسی به آب آشامیدنی سالم در چند مرحله در حال انجام است، گفت: ایمنی منابع آب شرب یکی از برنامه های منحصر به فرد ایران در سطح منطقه است. به این ترتیب مقام عالی وزارت نیز در نشست اعضای پیمان شانگهای گزارشی از دسترسی به آب آشامیدنی سالم ارائه کرد.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت در حال انجام ارزیابی ریسک منابع آب شرب است. منظور از “ارزیابی ریسک آب منبع” این است که تمامی خطرات احتمالی از منبع بررسی شده و تمامی نهادهای مسئول تامین آب شرب به این مشکل توجه کرده و در جهت رفع خطرات تلاش می کنند تا امنیت دسترسی به نوشیدنی سالم بیشتر شود. اب.
رئیس مرکز اکولوژی و بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت، اقدامات انجام شده را محدود به ارزیابی خطرات در مبدا نمی داند و گفت: آب آشامیدنی نیز در مسیر رسیدن به دست مصرف کننده کنترل می شود. مقدار کلر آب باید 0.2 تا 0.5 PPM باشد که از نظر بیولوژیکی مشکلی ایجاد نمی کند.
جندگی افزود: مواد شیمیایی، فیزیکی و سایر مواد مضر موجود در آب از جمله کارهایی است که در رابطه با دسترسی به آب آشامیدنی سالم انجام می شود. ارزیابی ها به روش های مختلفی انجام می شود. یعنی برخی برآوردها روزانه، هفتگی، فصلی و سالانه انجام می شود.
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت متولی تامین آب آشامیدنی را وزارت نیرو دانست و گفت: وزارت بهداشت در صورت مشاهده مشکلی در این زمینه به متولی این امر اطلاع خواهد داد. تامین آب آشامیدنی تعامل خوبی بین وزارتخانه های نیرو و بهداشت وجود دارد و این دو مجموعه برای تامین آب آشامیدنی سالم و رفع مشکلات تلاش می کنند.
انتهای پیام