ادعای گل عربی: بازی استقلال و النصر در زمینی بی طرف برگزار می شود

0
(0)


وبسایت گل مدعی شده است که کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست باشگاه النصر برای برگزاری دیدار استقلال و النصر در زمینی بی طرف موافقت کرده است.

به گزارش ایسنا، استقلال در یکی از حساس ترین دیدارهای هفته سوم لیگ برتر آسیا باید میزبان النصر باشد. با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه، باشگاه النصر خواستار برگزاری دیدار با استقلال در زمینی بی طرف شد.

سایت گل عربی مدعی شده است که کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست باشگاه عربستانی برای برگزاری دیدار استقلال و النصر در زمینی بی طرف موافقت کرده است. این سایت در ادامه نوشته است که قطر شانس بیشتری برای میزبانی از این دیدار دارد و به نظر می رسد دیدار استقلال و النصر در قطر برگزار شود.

النصر از دو بازی قبلی خود در لیگ برتر آسیا چهار امتیاز کسب کرده است. استقلال در حال حاضر سه امتیاز دارد.

انتهای پیام

میانگین امتیاز کاربران: 0 / 5. تعداد آرا: 0

سایر مطالب مرتبط
پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)